© Esenyurt Haberleri

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’tan Açıklama

2019 yerel seçimleri için geçtiğimiz günlerde Esenyurt’ta merakla beklenen CHP Esenyurt adayı açıklandı.

Siyasetin gülen yüzü olarak bilinen ve birçok kesim tarafından aday olması istenilen Kemal  Deniz Bozkurt’un isminin açıklanması ile birlikte Esenyurt’ta coşku ile karşılandı.  Bugün saat 13 ve 17 arasında İlçe binasında tebrikleri kabul edecek olan Bozkurt sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama

Sevgili Esenyurtlu hemşerilerim, dostlarım, arkadaşlarım, yoldaşlarım. Bir süredir devam eden Esenyurt Belediye Başkan aday belirleme süreci 27 Ocak akşamında Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmem ile sonuçlandı. Bu süreçte bana inanarak destek veren Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan partimizin emektar üyelerine kadar katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu süreci diğer aday adayı arkadaşlarım ile beraber keyifli bir süreci dayanışma içinde geçirdik. Her biri birbirinden değerli 9 aday adayı arkadaşım, İlçe Başkanımız Ali Gökmen ve örgütümüz ile beraber bugüne kadar sadece Esenyurt’un ve Ersenyurtluların mutluluğunu hedefleyerek geldik. Aday adaylık sürecinde ahlaklı, sorumlu ve dik duruşlarından dolayı Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarıma huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yine arkadaşlarımız ile beraber Esenyurt’u, Esenyurt’tan ve Esenyurt lular ile beraber güzel günlere taşımak için mücadele edeceğiz. Bugün saat 13 ile 17 arası ilçe binamızda İlce Başkanımız ile berber tebrikleri kabul edeceğiz. Sonrasında sokaklar bizim, gelecek Esenyurt luların olacak. Bu arada gelen sayısız telefon ve mesajlardan cevap veremediğim dostlarımdan çok özür diliyorum. Yoğunluktan dolayı beni anlayış ile karşılayacaklarını biliyorum. Saygılarımla....

HABER / Hakan Azar / EHA

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta trafikte tartışma pahalıya patladı! 360 bin TL para cezası kesildi

Esenyurt'ta trafikte tartışma pahalıya patladı. Tespit edilen araç sürücülerine toplam 360 bin TL para cezası kesildi. Sürücülerin ehliyetlerine 60 gün süre ile el konuldu.

Esenyurt'ta bir kadın 6'ncı kattan aşağı atladı!

Esenyurt’ta bir sitede kan donduran dakikalar yaşandı. Bir dairede çıkan tartışmada 4 el silah sesi duyulduktan kısa süre sonra bir kadın 6'ncı kattan aşağı atladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Esenyurt'ta tekstil fabrikasında korkutan yangın

Esenyurt’ta 4 katlı bir tekstil fabrikasının bacasında başlayan yangın, kısa sürede tüm binaya sıçradı. Gökyüzünü siyah dumanların kapladığı olayda işçiler hızla tahliye edilirken, facianın eşiğinden dönüldü.

Esenyurt Muhtarlar Derneği olağanüstü kongreye gidiyor

Esenyurt Muhtarlar Derneği’nde sular durulmuyor. Son dönemde yaşanan tartışmaların ardından dernek, olağanüstü kongre sürecine resmen giriyor.

Hayırlı evlat! Babasını vurarak öldürdü..

Esenyurt’ta intihar ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, inceleme sonucu olayın cinayet olduğunu belirledi. Hastanede hayatını kaybeden 44 yaşındaki Hasan Yıldız’ı oğlu Şenol Yıldız’ın vurduğu ortaya çıktı. Aile içi tartışma sonrası gerçekleştiği değerlendirilen olayda şüpheli hastanede gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Esenyurt’ta evde yapılan ilaçlama faciaya yol açtı: 7 kişi hastanelik oldu

Esenyurt’ta bir ailenin kendi imkânlarıyla yaptığı ev ilaçlaması, zehirlenme vakasına dönüştü. Sabah saatlerinde fenalaşan 7 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER