© Esenyurt Haberleri

Down Sendromlu Çocukların Bowling Heyecanı

21 Mart Down Sendromu Günü’nde farklı bir etkinliğe imza atan Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Engelsiz Yaşam Birimi’nde eğitim alan down sendromlu çocukları bir araya getirerek bowling heyecanı yaşattı. Bilim Yaşam Okulları işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte özel çocuklar heyecan ve keyif dolu dakikalar yaşadı.

Özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi için projeler üretmeye devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Bilim Yaşam Okulları işbirliğiyle Kavaklı Engelsiz Yaşam Birimi’nin eğitimlerine katılan downsendromlu çocukları Beylikdüzü Migros AVM’de bulunan bowling salonunda bir araya getirdi. Bilim Yaşam Okulları öğretmen ve öğrencileri ile birlikte bowling oynayarak eğlenceli vakit geçiren özel çocukların labutları devirdiklerindeki heyecan ve sevinçleri görülmeye değerdi. 

Güzel Bir Gün Geçirdiler

21 Mart Down Sendromu Günü’nde,Beylikdüzü Belediyesi ve Bilim Yaşam Okulları işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, Engelsiz Yaşam Birimi’nde eğitim gören downsendromlu çocuklar gönüllerince eğlendi. Renkli ve duygusal anların yaşandığı etkinlikte, Bilim Yaşam Okulları öğretmen ve öğrencileri de çocuklarla birlikte bowling oynayarak onların bowling keyfine ortak oldu. Bu tür etkinliklerin özel çocukların sosyalleşmesine olumlu katkı sağladığına dikkat çeken Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri “Çocuklarımız hem birbirleriyle tanışıp kaynaştı hem de bowling oynayarak güzel bir gün geçirdiler. Onları sevinç içinde görmek bizim için de mutluluk verici oldu.” dediler.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü'nde borçlu olduğu kişiyi silahla vurdu!

Beylikdüzü'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada alacaklı M.S.A., tartıştığı S.D.'yi silahla vurdu. Tarafların kavga ettikleri anlar güvenlik kamerasına yansırken gözaltına alınan M.S.A. adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzü’nde bir okulda öğrenciye demir çubukla darp!

Beylikdüzü‘de bir okulda öğretmenin öğrenciyi demir çubukla darp ettiği iddia edildi. Öğretmen yanlışlıkla vurduğunu söylerken aile ise isyan etti.

Beylikdüzü’nde aydınlatma direklerinde “ölüm tehlikesi”

Beylikdüzü’nde cadde üzerinde kapakları açık bırakılan aydınlatma direkleri, tehlike saçıyor. "Ölüm tehlikesi" yazılı kapakların altından sarkan kablolar çevrede yaşanan vatandaşları tedirgin ediyor. "İlla birisinin ölmesi mi lazım" diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar, biran önce önlem alınmasını istiyor.

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yakalandı

İstanbul'da 22 yaşındaki şahıs, 103'üncü kez hırsızlıktan yakalandı. Ebru U. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yakalandı.

Beylikdüzü’nde silah saklayan casuslara operasyon: 8 gözaltı

Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu.

Beylikdüzü’nde emlakçı dükkanına kurşun yağdırdılar!

Beylikdüzü’nde kimliği belirsiz bir motosikletli, emlak ofisini kurşunladı. 3 merminin isabet ettiği dükkanda kimse bulunmazken, silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı.

TÜM HABERLER