© Esenyurt Haberleri

Ekrem İmamoğlu Gönüllüleri Esenyurt’ta Seçim Ofisi açtı

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir seçimleri için İmamoğlu gönüllüleri sosyal medya ve bulundukları bölgede destek vermeye başladı.

Bölgenin Tanınmış işadamı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Seyfettin Başkan ve Ekrem imamoğlu gönüllüleri adı altında oluşan bir gurup İBB adayı Ekrem İmamoğlu için Esenyurt’ta seçim ofisi açtılar.

Ofisin açılışına destek veren isimler ise 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan aday adayları olan  Seyfettin Başkan, Taner Uluğ, Tuncer Marangoz, Atakan Çifçi, CHP İlçe Başkanı Duran Keleş, aynı zamanda  CHP’li Meclis Üyeleri İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için  Newista Residence içinde seçim ofisi açtılar.  HABER / Hakan Azar / EHA

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta trafikte tartışma pahalıya patladı! 360 bin TL para cezası kesildi

Esenyurt'ta trafikte tartışma pahalıya patladı. Tespit edilen araç sürücülerine toplam 360 bin TL para cezası kesildi. Sürücülerin ehliyetlerine 60 gün süre ile el konuldu.

Esenyurt'ta bir kadın 6'ncı kattan aşağı atladı!

Esenyurt’ta bir sitede kan donduran dakikalar yaşandı. Bir dairede çıkan tartışmada 4 el silah sesi duyulduktan kısa süre sonra bir kadın 6'ncı kattan aşağı atladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Esenyurt'ta tekstil fabrikasında korkutan yangın

Esenyurt’ta 4 katlı bir tekstil fabrikasının bacasında başlayan yangın, kısa sürede tüm binaya sıçradı. Gökyüzünü siyah dumanların kapladığı olayda işçiler hızla tahliye edilirken, facianın eşiğinden dönüldü.

Esenyurt Muhtarlar Derneği olağanüstü kongreye gidiyor

Esenyurt Muhtarlar Derneği’nde sular durulmuyor. Son dönemde yaşanan tartışmaların ardından dernek, olağanüstü kongre sürecine resmen giriyor.

Hayırlı evlat! Babasını vurarak öldürdü..

Esenyurt’ta intihar ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, inceleme sonucu olayın cinayet olduğunu belirledi. Hastanede hayatını kaybeden 44 yaşındaki Hasan Yıldız’ı oğlu Şenol Yıldız’ın vurduğu ortaya çıktı. Aile içi tartışma sonrası gerçekleştiği değerlendirilen olayda şüpheli hastanede gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Esenyurt’ta evde yapılan ilaçlama faciaya yol açtı: 7 kişi hastanelik oldu

Esenyurt’ta bir ailenin kendi imkânlarıyla yaptığı ev ilaçlaması, zehirlenme vakasına dönüştü. Sabah saatlerinde fenalaşan 7 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TÜM HABERLER