© Esenyurt Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında anket açıklaması

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Anket firmaları konusunda hep bir tartışma olmuştur ama biz hep mağdur tarafında olan bir siyasi hareketiyiz.

Sonuçları tam olarak söyleyemem ama hayatımın hiçbir zamanında anketlere bu kadar inanasım gelmemişti. Fısıltılarla arayış içinde olan bir toplum var. ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, NTV canlı yayınında 'Seçime Doğru Özel' programında Ahmed Arpat ve Simge Fıstıkoğlu'nun sorularını yanıtlıyor.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

BEKA TARTIŞMASI

Bu söylemin toplumda karşılığı yok. Beka sorunu diye bir şey yok.

ANKET SONUÇLARI

Ben ölçmeyi seven bir insanım. Bu alana çok kıymet veren bir insanım. Anket firmaları konusunda hep bir tartışma olmuştur ama biz hep mağdur tarafında olan bir siyasi hareketiyiz. Sonuçları tam olarak söyleyemem ama hayatımın hiçbir zamanında anketlere bu kadar inanasım gelmemişti. Fısıltılarla arayış içinde olan bir toplum var.

İSTANBUL VAATLERİ

Belediye başkanlığı yapmamış biri bunları bilemez. Beleiye başkanıyken kimi zaman baba kimi zaman oğul oluyorsunuz. "Yoksulluk benim işim değil" diyemem. Her konuda muhatap bir belediye yaratacağız.

En önemli sorunlar yoksulluk ve ulaşım. İstanbul'da deprem çok derin bir sorun.Bu şehrin açlık sınırı altında vatandaşı olmasın. Gıdaya erişim konusunda vatandaş büyük sorunlar yaşıyor. Bu şehrin yoksulu olmamalı. Gıda zinciri kuracağız, organik tarımı destekleyeceğiz. Gıda sorunu işbirliği yaparak çözebiliriz.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü’nde aydınlatma direklerinde “ölüm tehlikesi”

Beylikdüzü’nde cadde üzerinde kapakları açık bırakılan aydınlatma direkleri, tehlike saçıyor. "Ölüm tehlikesi" yazılı kapakların altından sarkan kablolar çevrede yaşanan vatandaşları tedirgin ediyor. "İlla birisinin ölmesi mi lazım" diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar, biran önce önlem alınmasını istiyor.

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yakalandı

İstanbul'da 22 yaşındaki şahıs, 103'üncü kez hırsızlıktan yakalandı. Ebru U. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yakalandı.

Beylikdüzü’nde silah saklayan casuslara operasyon: 8 gözaltı

Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu.

Beylikdüzü’nde emlakçı dükkanına kurşun yağdırdılar!

Beylikdüzü’nde kimliği belirsiz bir motosikletli, emlak ofisini kurşunladı. 3 merminin isabet ettiği dükkanda kimse bulunmazken, silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı.

Metrobüsün tekerlekleri fırladı! Faciadan dönüldü

İstanbul'da Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüsün tekerlerinin fırlaması sonucu faciadan son anda dönüldü. Kaza sonrası duraklarda metrobüs kuyruğu oluştur.

İstanbul’un en kalabalık mahalleleri belli oldu

TÜİK’in açıkladığı son verilere göre İstanbul’un en kalabalık mahalleleri belli oldu. Peki İstanbul’un en kalabalık mahallesi hangisi oldu? İşte merak edilen istatistiklerin ayrıntıları…

TÜM HABERLER