© Esenyurt Haberleri

Esenyurt ’ta Madde Bağımlılığı ve Bilinçlendirme Paneli

Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Sağlığı Müdürlüğü’nün organizasyonu ile “madde bağımlığı bilinçlendirme ve farkındalık paneli” gerçekleşti.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan,Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, Yeni Başlangıçlar Gençlik Merkezi Rehberlik Danışmanı Seniye Ünlü ve ebeveynler katılım sağladı.

“Bağımlılık sadece Esenyurt İlçemizin sorunu değil, ülke sorunumuzdur”

Çocuklarımıza çok zaman ayırmalı ve madde kullanımından uzak tutmalıyız diyen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, “Uyuşturucu bağımlılığı sorunu sadece Esenyurt İlçemizin sorunu değil, ülkemizin sorunudur. Yeni kentlerde bu tür vakaların olma riski biraz daha yüksektir. Emniyet olarak bağımlıları azaltma konusunda birçok çalışmalar yapıyoruz. Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu görevi olmamasına rağmen konu üzerinde çok duruyor ve çok hassas çalışıyor. Ben şahsım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Esenyurt Belediyemizin de bir Bağımsızlık Köyü projesi var. İnşallah bu proje ile birlikte ve siz ebeveynlerin desteği ile bağımlılık oranını azaltacağız” dedi.

“Bağımsızlık Köyü projesi üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Bu sorunlar ile mücadele etmek için hep birlikte hareket etmeliyiz diyen Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu; “Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu görevi olmamasına rağmen 2004 yılından bu yana, konu üzerinde çok duruyor ve birçok proje üzerinde çalışıyor. Sizlerde madde satımı ile şüphelendiğiniz her konuda Emniyet güçlerimize ihbar ve şikâyette bulunmalı ve yardımcı olmalısınız. Şuan Belediyemizin Bağımsızlık köyü projesi üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah emniyetimiz ve sizlerle birlikte ilçemizdeki bağımlık oranını azaltacağız. Gençlerimizi bu illetin ağına düşmemesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Konuşmalar ardından Esenyurt Yeni Başlangıçlar Gençlik Merkezi Rehberlik Danışmanı Seniye Ünlü “Madde bağımlığı bilinçlendirme ve farkındalık” paneli ile ilgili sunumu gerçekleştirmesi ile program devam etti.

İlginizi Çekebilir

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Seyithan İzsiz Partisi’nden istifa etti

2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili olan bölgemizin tanınmış iş insanı Seyithan İzsiz Sosyal medya hesabından Partisinden istifa ettiğini açıkladı..

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede beş yıl içinde yapacağı yatırımları ve hayata geçireceği projeleri halkla birlikte belirliyor. Katılımcı yönetim anlayışıyla düzenlenen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nda konuşan Özer, “Amacımız beş yılda burada bir fark yaratmak. Birlikte bir proje havuzu oluşturarak oradan insanlara dokunacak projeleri seçelim. Herkes bu şehirle ilgili düşüncesini söylesin. Bu şehir sizin şehriniz, bu plan da halkın planı ona sahip çıkın” dedi.

Köroğlu Ailesinin acı günü

Esenyurt Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mimar Halis Köroğlu’nun babası Şemsettin Köroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER