© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta Festival Gibi Sünnet Şöleni

Esenyurt’ta düzenlenen geleneksel toplu sünnet şöleni 15 Eylül Cumartesi günü muhteşem törenle gerçekleşti.

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen  15’inci geleneksel sünnet Şöleni 15 Eylül Cumartesi günü saat 18.00’da Esenyurt Gaziler Parkı'nda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Esenyurt Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu Sünnet Şöleni, 3 bin çocuğu ve ailelerini Esenyurt Gaziler parkında bir araya getirdi. Şölene Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Ak Parti ilçe Başkanı Yasir Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, çocuklar, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayram havasında geçen sünnet programına sanatçı Erkam Aydar ve Grup Koliva şarkılarıyla davetliler unutulmaz bir gece yaşadı. Düzenlenen sünnet şöleni, çocuklar için özel hazırlanan palyaço gösterileriyle başladı. Konser ve çeşitli oyunlarla devam eden şölende çocuklar ve aileleri keyif dolu anlar yaşadı. Sünnet olan Çocuklar bu özel günlerinde hep birlikte doyasıya eğlendiler. Sahnede şarkılar söylendi halaylar çekildi.  Haber / Hakan Azar / EHA

İlginizi Çekebilir

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Seyithan İzsiz Partisi’nden istifa etti

2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili olan bölgemizin tanınmış iş insanı Seyithan İzsiz Sosyal medya hesabından Partisinden istifa ettiğini açıkladı..

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede beş yıl içinde yapacağı yatırımları ve hayata geçireceği projeleri halkla birlikte belirliyor. Katılımcı yönetim anlayışıyla düzenlenen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nda konuşan Özer, “Amacımız beş yılda burada bir fark yaratmak. Birlikte bir proje havuzu oluşturarak oradan insanlara dokunacak projeleri seçelim. Herkes bu şehirle ilgili düşüncesini söylesin. Bu şehir sizin şehriniz, bu plan da halkın planı ona sahip çıkın” dedi.

Köroğlu Ailesinin acı günü

Esenyurt Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mimar Halis Köroğlu’nun babası Şemsettin Köroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER