© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta iki Arkadaşın Tartışması Cinayetle Bitti!

ESENYURT'TA, iki arkadaş arasında çıkan tartışma ölümle bitti. Tartıştığı arkadaşını öldüren zanlı kayıplara karıştı.

Hayatını kaybeden genç ise gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 
Olay önceki gece Kıraç'ta meydana geldi. İddiaya göre, 30 yaşındaki Sedat Korkmaz ile arkadaşı Şerafettin K., bilinmeyen bir nedenden dolayı bir market içersinde tartışmaya başladılar. Tartışma sonrası Şerafettin K., aracına bindi. Sedat Korkmaz da aracın önüne gecip Şerafettin K'nın gitmesini engelledi.

Bunun üzerine Şerafettin K., belinden çıkardığı tabancayla Korkmaz'a kurşun yağdırdı. Biri göğsüne olmak üzere vücuduna iki kurşun isabet eden Sedat Korkmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Korkmazın cenazesi Adlı Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cenaze otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak gözyaşları arasında toprağa verildi. Polis olaydan sonra kaçan ve bir markette çalıştığı öğrenilen Şerafettin K'yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt Muhtarlar Derneği olağanüstü kongreye gidiyor

Esenyurt Muhtarlar Derneği’nde sular durulmuyor. Son dönemde yaşanan tartışmaların ardından dernek, olağanüstü kongre sürecine resmen giriyor.

Hayırlı evlat! Babasını vurarak öldürdü..

Esenyurt’ta intihar ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, inceleme sonucu olayın cinayet olduğunu belirledi. Hastanede hayatını kaybeden 44 yaşındaki Hasan Yıldız’ı oğlu Şenol Yıldız’ın vurduğu ortaya çıktı. Aile içi tartışma sonrası gerçekleştiği değerlendirilen olayda şüpheli hastanede gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Esenyurt’ta evde yapılan ilaçlama faciaya yol açtı: 7 kişi hastanelik oldu

Esenyurt’ta bir ailenin kendi imkânlarıyla yaptığı ev ilaçlaması, zehirlenme vakasına dönüştü. Sabah saatlerinde fenalaşan 7 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Esenyurt’a dev adliye sarayı: İstanbul’un yeni yargı merkezi kuruluyor

Türkiye’nin nüfus bakımından en büyük ilçesi olan Esenyurt, Avrupa standartlarında dev bir adliye sarayına kavuşuyor. Deprem riski taşıyan mevcut yapıların ardından, Adalet Bakanı Akın Gürlek’in talimatıyla başlatılan proje, 1,5 milyonluk nüfusa hizmet verecek kapasitesiyle İstanbul’un yeni yargı merkezi olmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 85 bin metrekarelik kompleks, ağır ceza mahkemeleri ve bağımsız adli yargı komisyon yapısıyla dikkat çekiyor.

Esenyurt’ta kaçak muayenehanelere operasyon: 12 adres mühürlendi

Esenyurt’ta ruhsatsız şekilde faaliyet gösteren muayenehanelere yönelik düzenlenen operasyonda, sağlıksız koşullarda hizmet verdiği belirlenen 12 iş yeri mühürlendi. Operasyon kapsamında 4’ü yabancı uyruklu doktor olmak üzere toplam 8 kişi hakkında işlem yapıldı.

Fırında Çıkan yangını Belediyenin su tankeri söndürdü

Esenyurt’ta bir fırında çıkan yangına o sırada sokaktan geçen belediye sulama tankerinin şoförü müdahale etti. Yangında üst katlarda bulunan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken bir fırın çalışanı da yaralandı.

TÜM HABERLER