© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'un Milli Gururları Dünya Kupası için Mücadele edecek

Esenyurt Belediyesi’nin lisanslı milli kick boks sporcuları , Slovakya’da yapılacak Büyükler Avrupa Şampiyonası ile İtalya’da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası ‘nda Türkiye’yi temsil edecek.

Milli sporcular Özkan Toprak, Mehmet Güler, Nehir Kaya ve Cansu Öztürk, şampiyonalar öncesi Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’yi makamında ziyaret ettiler. Başkan Alatepe de sporculara başarılar dileyerek  her zaman spor ve sporcunun yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin gururu sporcularımız Başkan Ali Murat Alatepe’ye kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken “Esenyurt Belediyesi’nin bize sağladığı imkanlarla kendimizi geliştirme imkanı buluyoruz.  Hedefimiz, Slovakya’da  ve İtalya’da  şampiyon olarak Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek ” dediler. Sporculardan Mehmet Güler,  Kasım ayında Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası, Özkan Toprak ise İtalya’da Eylül ayında yapılacak Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de ilçede 100 bin lisanslı sporcuları bulunduğunu belirterek “  Bu bir dünya rekoru.  Bu sporcularımızın bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu sporcuların arasında çok sayıda milli sporcumuz var. Sporcularımız çeşitli branşlarda ülkemize şampiyonluklar ve madalyalar kazandırmaya devam ediyorlar. Bizim amacımız ilçemizden çeşitli branşlarda madalya sayısını arttırmak ve dünya, olimpiyat şampiyonları çıkarmak” dedi.

Esenyurt Belediyesi’nin lisanslı sporcularından Özkan Toprak 3 kez Türkiye kick boks şampiyonluğu, 2017 dünya üçüncülüğü ve Avrupa üçüncülüğü ünvanlarına sahip, Mehmet Güler ise 3 kez Türkiye şampiyonu ve 2015 Avrupa üçüncüsü,2016 yılında da  dünya ikincisi oldu. Nehir Kaya 2 kez Türkiye şampiyonu olurken Cansu Öztürk de Türkiye ikincisi oldu. 

İlginizi Çekebilir

Şampiyonlardan Kaymakam Çobanoğlu’na ziyaret

Esenyurt Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğüne bağlı dereceye giren sporcular Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Fenerbahçe Galatasaray derbisini yönetecek hakem açıkladı

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine günler kalırken MHK tercihini yaptı.

Yeşilay Spor Kulübü Yeni Yönetimle göreve başladı

Dr. Mazhar Osman ve arkadaşları tarafından 5 Mart 1920'de İstanbul'da "Hilal-i Ahdar" adıyla kurulan ve 1936 yılında bugünkü ismini alan ülkemizin en köklü kuruluşlarından biri olan Yeşilay tarafından kurulan 110 spor kulübünden biri olan Esenyurt Yeşilay Spor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu göreve başladı.

Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA'daki rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri açıklandı.

Esenyurt’ta maç sonu olay çıktı!

Amedspor ile Esenyurt’ta oynanan maçın ardından stadyum dışında istenmeyen olaylar çıktı. Stadyum çevresindeki evlerden Sakaryaspor taraftarına çatal bıçak fırlatılınca gerginlik arttı.

Esenyurt'ta Gençlik festivali başlıyor

Esenyurt’ta bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Genç-Fest; gençleri eğlence, müzik, dans, kültür sanat ve sporla buluşturmaya hazırlanıyor. 27-29 Ağustos tarihleri arasında Spor Parkı’nda gerçekleşecek festivalde ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler de düzenlenecek.

TÜM HABERLER