Katar'a ulaşan Türk ürünlerine büyük ilgi!
GÜNDEMTürkiye'den Katar'a ulaşan gıda desteğinin ardından Doha'daki marketlerde Türk ürünlerine büyük ilgi oldu.
Katarlılar ürünleri sosyal medyadan paylaşarak Türkiye'ye teşekkür etti. Yabancılar için 10 kelimelik Türkçe sözlük Katarlılar arasında en çok paylaşılan fotoğraflardan oldu. Al Meera marketler zincirinin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Müşterilerimizin günlük gıda ihtiyaçlarını karşılamak için süt, yoğurt, yumurta ve başka birçok ürün Türkiye'den geldi" denildi.
Suudi arabistan'ın başını çektiği bazı Arap ülkelerinin uyguladığı siyasi ve ekonomik ambargonun ardından Katar, alternatif olarak Türkiye'den gıda ürünü almaya başladı.
Türkiye'den kargo uçaklarıyla gelen tavuk, yumurta, süt ve yoğurt gibi ürünlerin ulaştığını sosyal medya hesaplarından halka duyuran marketler, raflardaki Türk ürünlerinin altına da "Türkiye'den hava yoluyla gelen ürünler" diye yazdı.
TÜRK ÜRÜNLERİNİN ÖNÜNDE YOĞUNLUK
Doha'daki Al Meera marketler zincirinin sosyal medya hesabından yaptığı duyurunun ardından şehirdeki birçok markette halk Türk ürünlerinin olduğu rafların önünde yoğunluk oluşturdu.
"DUYURUNUN ARDINDAN MÜŞTERİLER TÜRK ÜRÜNLERİNİ TALEP EDİYOR"
Market çalışanları, duyurunun yapılmasının ardından gelen çok sayıda müşterinin Türk ürünlerini talep ettiğini söyledi.
Al Meera marketler zincirinin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Al Meera olarak Türkiye'den gelen ürünlerin ulaştığını müşterilerimize duyuruyoruz. Müşterilerimizin günlük gıda ihtiyaçlarını karşılamak için süt, yoğurt, yumurta ve başka birçok ürün Türkiye'den geldi. Bugün Al Meera marketlerinde ürünleri bulabilirsiniz. Gelişmeler için bizi takip edin." ifadelerine yer verildi.
Söz konusu paylaşımda Türk ürünlerinin market raflarındaki fotoğrafları da paylaşıldı. Katar'daki diğer birçok market de benzer paylaşımlarda bulunarak Türk ürünlerini raflarına dizdi.
Ülkede yaşayan yabancılar için hazırlanan 10 kelimelik Türkçe sözlük, sosyal medyada en çok paylaşılan görsel oldu. (AA)
İlginizi Çekebilir
Saadet Partisi'nden gazete merkezimize ziyaret
Saadet Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya, Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Aygün ve gazeteci Erdal Karasansar, Kent Haber Gazetesi ofisinde düzenlenen öğlen yemeğinde ağırlandı.
Motokuryelere Ceza Kapıda: 30 Günlük Süre Başladı!
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yüz binlerce esnaf kurye için sicil tescili sürecini yürürlüğe aldı. 30 gün içinde kayıt yaptırmayan motokuryeler, iş yerinin kapatılması ve para cezası yaptırımlarıyla karşı karşıya kalacak.
Sakın Sarı sitelerde sahte emlak ilan tuzağına kanmayın!
Beylikdüzü ve Esenyurt'ta ev fiyatları döviz ve inşaat maliyetlerinin çok çok altında. Bu ilanlara inanan vatandaşlar, emlakçıyı aradıklarında ise ya dolandırılıyor ya da eli boş dönüyor. Peki bu ilanların perde arkasında ne var...
MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatlarını feshetti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin İstanbul İl Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatını feshettiklerini duyurdu.
İBB davasında 18 kişiye tahliye kararı
107'si tutuklu, 5'i müşteki sanık olmak üzere 407 sanığın yargılandığı İBB davasında 18 kişi için tahliye kararı verildi.
Kent Life Dergisi 10. Sayıya Ulaştı: Şehrin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor
İmtiyaz Sahibi Mihrican Deniz, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Azar, Yayın Koordinatörlüğünü Murat Karakoç’un yaptığı Kent Life Dergisi'nin 10. Sayısı okuyucularından tam not aldı.