Köksoy Nöbetler Değişir Bayrak Yarışı devam eder!
GÜNDEMArdahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Sosyal medya hesabından veda niteliğinden bir açıklama yaparken Bayrak yarışının da devam edeceğini vurguladı..
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı olarak Genel Merkez ve Genel Başkanımızca önceki İl Başkanı Sn. Yunus Baydar gösterilmiştir.
Bugün (cumartesi) Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul'da aday tanıtım toplantısında kamuoyuna ilan edilmiştir.
AK Parti Ardahan İl başkanı olarak iki dönem başarılı görev yapan sn Yunus Baydar 'ı tebrik ediyor, Allah dan hayırlı başarılar diliyorum.
Bu vesile ile 2009 ile 2014 Yerel seçimlerinde şahsımı aday olarak gösteren AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum.
Bu süreçlerde Genel Merkez Yönetimlerinde görev yapan parti büyüklerimize, aday olmamda ve seçim çalışmalarında desteğini yakından gördüğüm AK Parti 23. dönem Ardahan milletvekili sn Saffet Kaya ve 24. 25. 26 ve halen 27.dönem milletvekilimiz Prof Dr Orhan Atalay'a, İl Başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, Belediye meclis üyelerimize, il kadın ve gençlik kolları başkan ve tüm teşkilâtlarımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Ayrıca 10 yıl boyunca Ardahanımıza, halkımıza çeşitli proje ve hizmetler yerine getirerek şehrimizin değişim ve dönüşümüne, oy, dua, teveccüh ve destek vererek vesile olan herkese, halkımıza, hemşerilerime yine şükran borcumu ifade etmek istiyorum.
Görevimin sonuna kadar aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmaları sürdüreceğimi, her zaman halkımızın, hemşerilerimin ve partimizin hizmetinde olacağımı da paylaşmak isterim.
Davanın esası halkımıza, vatanımıza, Millet ve Devletimize hizmet olduğu, nöbetlerin değişeceği, bayrak yarışının devam ettiği açık bir gerçektir.
Allah Devlet ve Milletimize zeval vermesin duası ile kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum.
Faruk Köksoy
Ardahan Belediye Başkanı
İlginizi Çekebilir
Valilik Duyurdu! Ataşehir Belediyesi'nde seçimin tarihi belli oldu
İstanbul Valiliği, Ataşehir Belediyesi'nde belediye başkan vekili seçiminin perşembe günü yapılacağını açıkladı.
Saadet Partisi'nden gazete merkezimize ziyaret
Saadet Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya, Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Aygün ve gazeteci Erdal Karasansar, Kent Haber Gazetesi ofisinde düzenlenen öğlen yemeğinde ağırlandı.
Motokuryelere Ceza Kapıda: 30 Günlük Süre Başladı!
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yüz binlerce esnaf kurye için sicil tescili sürecini yürürlüğe aldı. 30 gün içinde kayıt yaptırmayan motokuryeler, iş yerinin kapatılması ve para cezası yaptırımlarıyla karşı karşıya kalacak.
Sakın Sarı sitelerde sahte emlak ilan tuzağına kanmayın!
Beylikdüzü ve Esenyurt'ta ev fiyatları döviz ve inşaat maliyetlerinin çok çok altında. Bu ilanlara inanan vatandaşlar, emlakçıyı aradıklarında ise ya dolandırılıyor ya da eli boş dönüyor. Peki bu ilanların perde arkasında ne var...
MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatlarını feshetti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin İstanbul İl Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatını feshettiklerini duyurdu.
İBB davasında 18 kişiye tahliye kararı
107'si tutuklu, 5'i müşteki sanık olmak üzere 407 sanığın yargılandığı İBB davasında 18 kişi için tahliye kararı verildi.