© Esenyurt Haberleri

Köşk Lounge Cafe Restaurant Ailesi

Geçtiğimiz günler de Esenyurt'ta açılan Köşk Lounge Cafe Restaurant açılışına katılan konuklarına teşekkür etti.

TEŞEKKÜR

Köşk Lounge Cafe Restaurant açılışında bizleri yalnız bırakmayarak, onurlandıran İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Abdulkadir Yazıcı’ya, Esenyurt Kaymakamı Sayın Ekrem İnci’ye, Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Ali Murat Alatepe’ye, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli’ye, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Sayın Şenay Değer’e, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Sayın Av. İsmail Damat’a, Mert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halis Kahriman’a, Marmara A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Beylikdüzü Belediyesi kurucu Belediye Başkanı Sayın Vehbi Orakçı’ya, Üz Delta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Üzer’e, AK Parti Beylikdüzü ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Seyithan İzsiz’e, Esenyurt Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Akboğa’ya, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları; Togay Çoban, Gazanfer Karakaş, Hayrettin Babahan, Yasir Çelik, Pakize Yağcı, Sebahattin Fidan ve Yunus Balta’ya, Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu’na, Esenyurt Belediyesi Birim Müdürleri ve personeline, İlçe Daire Amirlerine, Belediye Meclis Üyelerine, Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Dernek Başkanlarına, Federasyon Başkanlarına …

Ayrıca Çelenk ve çiçek gönderen ve açılış törenimize katılım sağlayan tüm dostlarımıza

Teşekkür Ederiz….

Köşk Lounge Cafe Restaurant Ailesi

İlginizi Çekebilir

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Seyithan İzsiz Partisi’nden istifa etti

2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili olan bölgemizin tanınmış iş insanı Seyithan İzsiz Sosyal medya hesabından Partisinden istifa ettiğini açıkladı..

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede beş yıl içinde yapacağı yatırımları ve hayata geçireceği projeleri halkla birlikte belirliyor. Katılımcı yönetim anlayışıyla düzenlenen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nda konuşan Özer, “Amacımız beş yılda burada bir fark yaratmak. Birlikte bir proje havuzu oluşturarak oradan insanlara dokunacak projeleri seçelim. Herkes bu şehirle ilgili düşüncesini söylesin. Bu şehir sizin şehriniz, bu plan da halkın planı ona sahip çıkın” dedi.

Köroğlu Ailesinin acı günü

Esenyurt Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mimar Halis Köroğlu’nun babası Şemsettin Köroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER