© Esenyurt Haberleri

Kumsal Kız Apart Esenyurt'taki Eviniz

Esenyurt Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı, Esenyurt Üniversitesinin hemen yanı başında hizmete giren Kumsal Kız Apart 5 yıldız konseptinde hizmet veriyor.

Kumsal Kız Apart’ı; Esenyurt Üniversitesi'nin hemen yanı başında öğrencilerine ev sıcaklığında ve güveninde, bir otel konforunda rahatlığı sunmayı hedeflemektedir. Her yönü ile öğrencilerin ve bayan çalışanların konforu için düşünülmüş,  Ayrıca Kız Apart’ta uygun bütçe ile çeşitli hizmetlerden ve ulaşım kolaylığı ile Esenyurt’ta yaşamanın avantajlarından faydalanma imkânı sunuyorlar.

Kumsal Kız Apart’ta tek kişilik odalar iki kişilik ve dört kişilik odalar da bulunmaktadır. Sadece konaklama değil, sosyal alanda güzel vakit geçirebileceğiniz alanlar, yemek salonu, ibadethane, İnternet mevcuttur. Konaklayacağınız yurdun genel fotoğraflarını haberimizde inceleyebilirsiniz. Ek olarak Apartımızın hem Esenyurt Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde olup, şehrin merkezinde olması sebebiyle konukların hoş vakit geçirebileceği bir konumdadır.

Kumsal Kız Apart hakkında bilgi almak için  0(532) 724 42 54 numaralı telefondan arayarak yada mesaj atarak ulaşabilirsiniz. İnan Bingöl

AŞAĞIDAKİ RESİMLERDEN APART'IMIZI İNCELEYEBİLİRSİNİZ...

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER