© Esenyurt Haberleri

Meteoroloji'den İstanbul uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika sağanak yağış uyarıları geldi. Yapılan uyarıda, sağanak yağışın Türkiye'yi etkisi altına alacağı belirtildi.

 Yağışların 5 gün daha devam etmesi bekleniyor. Yapılan son açıklamada ise İstanbul için 'ani sel' uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre bugün; Türkiye'nin genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor.

"ANİ SEL" UYARISI

Yağışlı havanın etkisi altına giren Marmara Bölgesi'nin güney ve doğusunda, öğle saatlerine kadar sağanak bekleniyor. Yağışlı hava İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da etkili olacak. Meteoroloji İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü, yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, yerel dolu, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

5 GÜN DAHA SÜRMESİ BEKLENİYOR

Genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; bazı bölgelerde daha şiddetli olmak üzere yurt genelinde 5 gün daha devam etmesi bekleniyor.

YAĞIŞLAR NERELERDE ETKİLİ OLACAK?

Genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Çankırı, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis ve Şırnak çevreleri, İzmir'in kuzey kesimleri ile Edremit Körfezi'nde kuvvetli (21-50 Kg/m2.) olması bekleniyor. Akşam saatlerine kadar Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu ile Karadeniz kıyı kesiminde sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar bölgenin güney ve doğusunda kuvvetli (21-50 Kg/m2.) olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 26°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 21°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İlginizi Çekebilir

16 ilin valisi değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile birlikte 16 ile vali ataması gerçekleştirildi.

Bakanlıktan mevzuata aykırı konut ilanlarına ceza yağdı

Ticaret Bakanlığı, konut ilanlarında manipülatif fiyat artışı yaptığı belirlenen, yetki belgesiz olarak taşınmaz ticareti faaliyeti yürüten veya yönetmeliğe aykırı şekilde faaliyet gösterdiği tespit edilen toplam 2 bin 36 gerçek ve tüzel kişiye yaklaşık 126 milyon TL idari para cezası uyguladı.

İBB Meclisi'nden 2 bin 500 yeni taksi için onay

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 2 bin 500 yeni taksinin ihaleye çıkmasına ilişkin kararı onayladı.

Dilan Polat için tahliye kararı!

Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildiği ortaya çıktı.

İBB’nin sulama sistemi bozulunca, sürücüler araçlarını yıkadı!

Avcılar TEM Otoyolu kenarında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin yeşil alanda kullanılan sulama sistemi patladı. Patlayan hattaki tazyikli su şelale gibi E6 otoyoluna aktı. Durumu fırsat bilen bazı sürücüler, patlayan hattan boşa akan su ile araçlarını yıkadı.

CHP’ye ‘para sayma’ soruşturması: Para ve binanın hazineye geçmesi istendi

Para sayma görüntüleri ile gündeme gelen CHP İstanbul İl Binasının alımıyla ilgili başlatılan soruşturmada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; paraların usulsüz toplanarak satın alındığı gerekçesiyle, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının hazine adına tapuya tescil edilmesi ve paraların da hazineye aktarılmasını talep etti.

TÜM HABERLER