© Esenyurt Haberleri

Uyuşturucu taciri sevgililerin izi bulundu

Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece’de uyuşturucu satan 'Kral Enişte' lakaplı M.U. ve 3’ü kadın 22 kişilik çetesi jandarmanın operasyonuyla çökertildi.

SİLİVRİ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çocuk yaştaki kişilere uyuşturucu satan bir çeteyle ilgili aldıkları ihbarı değerlendirerek torbacılara ulaştı. Çetenin tamamına operasyon düzenleneceği için torbacılar takibe alındı. İki ay süren fiziki takip ve istihbarat çalışmaları sonunda torbacıların Silivri’de yaşayan K.P. ve sevgilisi D.Y.’ye bağlı oldukları belirlendi.

K.P. ve D.Y. ise uyuşturucuyu 'Kral Enişte' lakaplı M.U.’dan temin ediyordu. Çete Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece’de uyuşturucu satışı yapıyordu. Kendilerini açtıkları nalbur, kafe, çay ocağı gibi işyerlerinde kamufle etmişlerdi.

Jandarma ekipleri geçtiğimiz günlerde çeteye eşzamanlı operasyonlar düzenledi. Baskında yüklü miktarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabancalar, uyuşturucu maddeleri tartmak için hassas teraziler ele geçirildi. Gözaltına alınan 3’ü kadın 23 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi'nden gazete merkezimize ziyaret

Saadet Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya, Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Aygün ve gazeteci Erdal Karasansar, Kent Haber Gazetesi ofisinde düzenlenen öğlen yemeğinde ağırlandı.

Motokuryelere Ceza Kapıda: 30 Günlük Süre Başladı!

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yüz binlerce esnaf kurye için sicil tescili sürecini yürürlüğe aldı. 30 gün içinde kayıt yaptırmayan motokuryeler, iş yerinin kapatılması ve para cezası yaptırımlarıyla karşı karşıya kalacak.

Sakın Sarı sitelerde sahte emlak ilan tuzağına kanmayın!

Beylikdüzü ve Esenyurt'ta ev fiyatları döviz ve inşaat maliyetlerinin çok çok altında. Bu ilanlara inanan vatandaşlar, emlakçıyı aradıklarında ise ya dolandırılıyor ya da eli boş dönüyor. Peki bu ilanların perde arkasında ne var...

MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatlarını feshetti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin İstanbul İl Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatını feshettiklerini duyurdu. 

İBB davasında 18 kişiye tahliye kararı

107'si tutuklu, 5'i müşteki sanık olmak üzere 407 sanığın yargılandığı İBB davasında 18 kişi için tahliye kararı verildi.

Kent Life Dergisi 10. Sayıya Ulaştı: Şehrin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

İmtiyaz Sahibi Mihrican Deniz, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Azar, Yayın Koordinatörlüğünü Murat Karakoç’un yaptığı Kent Life Dergisi'nin 10. Sayısı okuyucularından tam not aldı.

TÜM HABERLER