© Esenyurt Haberleri

AV. Sinan Yılmaz’dan Ardahan Barosuna tepki: Kanarya severler derneğine çevirdiler!

Ardahan’ın tanınmış siması Av. Gelturan Sinan Yılmaz, sosyal medya hesabından Ardahan Barosuna tepkiler yağdırdı. Yılmaz, Baroyu işlevsiz hale getirdiklerini ne halka ne de baro mensubu Avukatlara merhem olmadıklarını iddia etti.

Av. Gelturan Sinan Yılmaz'ın Ardahan barosu hakkında yaptığı sert açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Yılmaz, yıllarca siyasetin hukuka bulaşmaması mücadelemiz "Siyasilerin Hukuka müdahale edilmesi" talebi ile başa alınmıştır.  Baro seçimlerine 5 ay kala Baro başkanının yaptığı açıklamalar ise seçim öncesi "GAZ" almadır. Ardahan Barosu ne halka ne de baro mensubu Avukatlara merhem olmuştur. 2 yıldır susuyoruz ancak, Ardahan Barosu, Erzurum Barosu'nun yedeği konumuna gelmiştir. Ülkemize, ilimize, vatandaşlarımıza bir tane emeği, yardımı olmayan bir baro olduk. Kanarya severler derneğinden farkımız yoktur.  Hiçbir vatandaş Avukatsız, hiçbir Avukat yalnız kalmayacak hedefimiz çöp olmuştur. Vatandaşa sırtını dönen baro olduk. Yetmedi, Ardahan Barosu meslektaşlarımız birbirine düşürüldü.  

Sol görüşlü avukatlara "Ben sosyal demokratım" yalanı; 

Sağ görüşlü Avukatlara "Göle'de solculara inat ilk ülkücü mücadeleyi ben yaptım" yalanı; ile yalanlar üzerine kurulan bir düzen şehrimizi geriye götürmüştür. Meslektaşlarımızın hiçbir sorunu çözüme kavuşmamıştır. Ardahan Barosu Erzurum Barosu'nun ne diyeceğini ne yapacağını beklemekten öteye gidememiştir. 

Bugün kendi tabirleri ile "Çantacı" seçmenleri ile seçimi kazanıp, 4 kişi ile açıklama dahi yapamayan, ülkemizin kanayan yaralarına ses etmeyen sözde Ardahan özde Erzurum Barosu şehrimize hizmet edememiş yalnızca siyasilere yaranmaktan başka yol bulamamıştır. Aman vekilim canım başkanım siyaseti Ardahan Barosunun sonunu getirmiştir. 

Mesleki Dayanışma yerini siyasetçiye danışmaya bırakmış; meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü AMA'lara bırakılmıştır. 

Ardahan Barosu Hazine arazisinde 20 yıllık kiracı olarak kalmıştır

Açıklamalarına devam eden Yılmaz, Erzincan Barosu kendisine hizmet binası satın alırken, Ardahan Barosu Hazine arazisinde 20 yıllık kiracı olarak kalmıştır. Ne bir hizmet binası vardır ne de hizmet edecek gücü. Ardahan Barosu vatandaşa değil, kendi yandaşlarına hizmet etme derdindedir. Baro Seçimlerine 5 ay kala şov ile Ardahan'ı kandırma derdindedir. Yaralarımız hukuk merhemi ile değil, kin ve yandaş fikirleri ile sarılmak istenmektedir. Biz güçlü Baro güçlü Avukat vizyonu ile bu Erzurum Barosu sevdasından Ardahan'ı kurtulacağız ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER