Avcılar'da kadını darp ettiler: Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar!
AVCILARAvcılar’da C.M. adlı kadını yol ortasında ve otomobil içerisinde dakikalarca tekme, yumruk ve sopayla döverek yerde sürükleyen 2 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olay, Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Otomobilden inen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu grup yakınları olduğu iddia edilen bir kadınla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen olayda tartışmaların hedefindeki kadın şiddete uğrayınca 'Anne' diye bağırmaya başladı.
Kadın arbede sırasında yere düşerken, bir başka kadın darbedilen kadınla bir kişiyi telefonda görüştürmeye çalıştı. Kısa süren telefon görüşmesinin ardından kadına şiddet devam etti.
Yumruk ve tokat atarak kadına saldıran şüpheli, yerde sürüklediği kadını otomobile götürdü. Şiddet burada da devam etti. Otomobilde defalarca yumruklanan kadın kendini savunmaya çalıştıysa da başarılı olamadı.
KARŞI ÇIKAN KİŞİYİ DE DARBETTİLER
Bir süre sonra kadının darbedildiğini fark eden bir adam grubun yanına geldi. Kadına şiddet gösteren kişi bu kez duruma tepki gösteren adama saldırdı. Sopalar ve taşların konuştuğu kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.Kadının şiddete uğramasına tepki gösteren adam, bu kez kalabalık grubun hedefi oldu.
Bu sırada şiddet gören kadın kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, iki taraf arasındaki kavga uzun süre devam etti. Zaman zaman trafikteki araçların arasında devam eden kavga sırasında duruma tepki gösteren kişi sopa ve yumrukların hedefi olurken, kendini elindeki taşla savunmaya çalıştı. Kavganın sona ermesinin ardından kadını darbeden adam otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı.
GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
Cep telefonuyla kaydedilen kadına şiddet görüntülerini takip eden polis ekipleri harekete geçti. Başakşehir Şahintepe Mahallesi’nde oturdukları belirlenen C.M. ve yakınları C.Ş. ile 18 yaşından küçük E.D. gözaltına alındı. İfadelerinde evden kaçtığı belirtilen C.M.’ye tepki gösterdiklerini belirten 2 şüpheli Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. 2 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İlginizi Çekebilir
Avcılar'da kuyumcu evinde ölü bulundu!
Avcılar'da yakınları ve çalışanlarının kendisinden haber alamaması üzerine polise başvurduğu kuyumcu Orkun Kayapınar (34), evinde ölü bulundu. Kayapınar'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Büyükçekmece Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.
Avcılar’da kan donduran görüntü! Köpeği acımasızca dövdü
Avcılar'da dün öğle saatlerinde bir kişi, çevredekilerin tepkilerine aldırış etmeden köpeğine kemerle vurdu. Köpeğe uygulanan şiddet çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis, görüntülerin sanal medyada paylaşılmasının ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Kentsel dönüşümde dikkat çeken an: Avcılar’da bina tek darbeyle yıkıldı
Avcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanan bina, iş makinesi operatörünün kolonlara uyguladığı tek darbeyle bir anda yıkıldı. Binanın saniyeler içindeki yıkımı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Çaykara İsyan Etti: “14 Ay Görev Yaptım, 10 Aydır Tutukluyum”
Belediyelere yönelik operasyonda tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, "1 Mart 2024 tarihinde seçildiğim günden bugüne tam 24 ay geçti. 14 ay görev yaptım, 10 aydır tutukluyum. 15 metrekare hücremde umudum hiç eksilmedi" ifadesini kullandı.
Avcılar'da motosikletliye 226 bin lira ceza kesildi
Avcılar'da polis uygulama noktasında durdurulan motosikletli sürücüye sahte plaka ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 226 bin lira ceza kesildi. Ayrıca motosikletin muayene ve sigortası da olmadığı belirlendi. Sürücü, gözaltına alındı.
Avcılar’da kentsel dönüşümde facia yaşandı!
Avcılar’da bir apartmanda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım kontrolden çıkınca moloz parçaları cadde üzerine döküldü. Ölen ya da yaralanan olmazken vatandaşların panikle kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.