© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'nde camiden mikrofon çaldılar!

Beylikdüzü'nde 2 kişi, camiden güpegündüz mikrofonları çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki Hz. Hamza Camii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 2 şahıs, camide kimse olmadığı sırada içeri girdi. Etrafı kontrol ettikten sonra hırsızlar, mihrap ve kürsüdeki mikrofonları yerinden çıkararak aldı. Daha sonra müezzin mahfiline giderek oradaki hoparlöre bağlı mikrofonu da alan şahıslar, camiden çıkarak uzaklaştı. Olay sonrası ihbar üzerine camiye polis ekipleri sevk edilirken, konu ile ilgili çalışma başlatıldı. Hırsızlık anı ise caminin güvenlik kamerasıyla anbean kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'tan suçlamalara kapsamlı yanıt: 'İddialar gerçeği yansıtmıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik davada 10. celsede hakim karşısına çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, hakkındaki suçlamaları reddederek, 'Somut delil yok, çelişkili beyanlar var' dedi.

Beylikdüzü’nde yol verme tartışmasında silah çekti

Beylikdüzü’nde trafikte çıkan tartışmada bir sürücü silah çekti. İkili arasında yaşanan kavga ise çevredeki bir sitenin güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.

Beylikdüzü’nde servis minibüsü altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti!

Beylikdüzü’nde servis minibüsünün çarptığı 80 yaşındaki Şükran Poyraz hayatını kaybetti.

Beylikdüzü’nde ters yöncüye ceza yağdı!

Beylikdüzü’nde ters yönde ilerleyerek trafiği tehlikeye atan sürücüye 11 bin 629 lira ceza yazılarak hakkında idari işlem başlatıldı. O anlar araç kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü'nde Türk bayrağını indirip sürekleyen şüpheli yakalandı

Beylikdüzü'nde iş yeri önünde asılı olan Türk Bayrağı'nı indiren şüpheli , o anları cep telefonu kamerasıyla da kaydetti. İş yeri sahibinin ihbarıyla güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri şüpheli F.K.'yi yakaladı.

Beylikdüzü'nde uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Beylikdüzü'nde sokaklarda uyuşturucu sattıkları belirlenen şüphelilerin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda 41 kilo 883 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

TÜM HABERLER