© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'nde hemşirenin sır ölümü!

Beylikdüzü’nde bir hastanede hemşire olarak çalışan Selen Bilgi, hastanedeki bir odada ölü bulundu. Bilgi'nin ölümü üzerine başlatılan soruşturmada yoğun bakım doktoru olan F.A.'nın cebinden hemşireye verdiği ilaç çıktı.

Beylikdüzü'nde özel bir hastanede meydana gelen olayda, dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin, hastanede ölü bulundu. 

Genç hemşirenin, doktor erkek arkadaşı Fatih A. tarafından koluna enjekte edilen ilaç sonrasında hayatını kaybettiği iddia ediliyor. Doktor Fatih A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, Selen Bilgin, başka bir özel hastanenin yoğun bakımında yatan dedesinin yanında refakatçi olarak bulunuyordu. Yoğun bakım doktoru Fatih A. ile bir süredir arkadaş olan Bilgin, pazartesi sabaha karşı hastanedeki bir odada hareketsiz halde bulundu. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç hemşirenin ölümü şüpheli olarak değerlendirildi. 
 
Olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet savcısı, Bilgin'in koluna enjekte edildiği iddia edilen ilacın ampulünü Doktor Fatih A.'nın cebinde buldu. Doktor Fatih A., ifadesinde Selen Bilgin'le aralarında bir ilişki olduğunu ve baş ağrısı şikayeti üzerine ona ağrı kesici ilacı damar yoluyla verdiğini söyledi. Sabah Selen'i yüzü morarmış olarak bulduğunu iddia eden Fatih A., ilacın Selen tarafından enjekte edildiğini öne sürdü. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER