© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'nde ortalık boks ringine döndü

Beylikdüzü’nde bir eğlence mekanının çıkışında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

Çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuşurken, bir kişi aldığı darbelerden dolayı yerde hareketsiz yattığı görüldü. Yaşanan anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi. 

Olay, dün gece saatlerinde Beylikdüzü  Büyükşehir Mahallesi’nde içerisinde alkollü eğlence mekanlarının olduğu bir AVM’nin önünde meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle alkollü iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede tekme ve yumruklu kavgaya dönerken o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, kavga eden taraflardan bir kişinin yerdeyken tekmelendiği ve yumruklandığı anlar yer aldı. Aldığı darbelerden sonra yerde hareketsiz kalan kişiye saldırmaya devam ettiler. Çevredekilerin güçlükle ayırabildiği kavga sonrası taraflar olay yerinden ayrıldı. 

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü’nde aydınlatma direklerinde “ölüm tehlikesi”

Beylikdüzü’nde cadde üzerinde kapakları açık bırakılan aydınlatma direkleri, tehlike saçıyor. "Ölüm tehlikesi" yazılı kapakların altından sarkan kablolar çevrede yaşanan vatandaşları tedirgin ediyor. "İlla birisinin ölmesi mi lazım" diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar, biran önce önlem alınmasını istiyor.

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yakalandı

İstanbul'da 22 yaşındaki şahıs, 103'üncü kez hırsızlıktan yakalandı. Ebru U. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yakalandı.

Beylikdüzü’nde silah saklayan casuslara operasyon: 8 gözaltı

Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu.

Beylikdüzü’nde emlakçı dükkanına kurşun yağdırdılar!

Beylikdüzü’nde kimliği belirsiz bir motosikletli, emlak ofisini kurşunladı. 3 merminin isabet ettiği dükkanda kimse bulunmazken, silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı.

Metrobüsün tekerlekleri fırladı! Faciadan dönüldü

İstanbul'da Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüsün tekerlerinin fırlaması sonucu faciadan son anda dönüldü. Kaza sonrası duraklarda metrobüs kuyruğu oluştur.

İstanbul’un en kalabalık mahalleleri belli oldu

TÜİK’in açıkladığı son verilere göre İstanbul’un en kalabalık mahalleleri belli oldu. Peki İstanbul’un en kalabalık mahallesi hangisi oldu? İşte merak edilen istatistiklerin ayrıntıları…

TÜM HABERLER