CHP Genel Başkanı Özgür Özel dahil 11 vekil için fezlekeler Meclis'te!
SİYASETCHP Genel Başkanı Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğlulları'nın aralarında bulunduğu 11 milletvekili hakkında fezlekeler Meclis'e sunuldu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Başkanı Tulay Hatimoğlulları'nın aralarında bulunduğu 11 milletvekili hakkında fezlekeler Meclis'e ulaştı.
ÖZEL VE HATİMOĞLULARI DAHİL 11 VEKİL
Dokunulmazlığı kaldırılması istenen milletvekilleri şöyle sıralandı:
-CHP milletvekili Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır
-CHP milletvekili Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel
-CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz
-CHP Manisa milletvekili Özgür Özel,
-TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık,
-DEM Parti Mardin milletvekili Kamuran Tanhan,
-DEM Parti Adana milletvekili Tulay Hatimoğulları,
-DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş,
-DEM Parti Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez,
-DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan,
-DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi."
KAYNAK: ekoltv.com.tr
İlginizi Çekebilir
MHP İstanbul’da Yeni Dönem: Feshedilen Teşkilatın Yerine Yeni Kadro Açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İstanbul teşkilatında yaşanan köklü değişimin ardından yeni yönetim kadrosu kamuoyuyla paylaşıldı. Geçtiğimiz hafta parti genel merkezi tarafından alınan kararla İstanbul İl Başkanlığı ve 39 ilçe teşkilatının feshedilmesi, siyaset gündeminde geniş yankı uyandırmıştı.
Seyithan İzsiz’den Dikkat Çeken Çıkış: “Bu Sofralarda Siyaset Değil, Kardeşlik Konuşulur”
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Seyithan İzsiz, Esenyurt’ta eğitim camiası, muhtarlar ile şehit ve gazi ailelerini aynı iftar programında bir araya getirdi; programda birlik, aidiyet ve toplumsal dayanışma mesajları öne çıktı.
DEVA Partisi İstanbul’da Geniş Katılımlı İftar Programı Düzenledi
DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcilerine yönelik iftar programı gerçekleşti.
Kabinede Değişim Rüzgarı: 3 Bakan Gündemde
Ankara kulislerine göre bayram sonrası yapılması beklenen revizyonda en az 3 bakanlıkta değişiklik gündemde.
Flaş gelişme! DEM Parti'nin ismi değişiyor
İktidarın 'Terörsüz Türkiye' olarak adlandırdığı süreç ile birlikte Dem Parti yenilenme kararı aldı.
6 yıl 3 ay hapis cezası alan Ahmet Özer'in gerekçesi açıklandı
“Kent Uzlaşısı Davası” kapsamında Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı.