© Esenyurt Haberleri

Esenyurt Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi’nde Ders Zili Çaldı: 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci, uzun bir yaz tatilinin ardından yeniden ders başı yaptı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı bugün itibariyle başladı ve okullarda yeni dönemin heyecanı yaşandı. Esenyurt’un köklü eğitim kurumlarından Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’de de öğrenciler ders ziline kulak vererek eğitim hayatına merhaba dedi.

Esenyurt Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’de sabah saatlerinde düzenlenen törenle yeni eğitim-öğretim yılına merhaba denildi. Okulun bahçesinde toplanan öğrenciler, öğretmenler ve veliler, düzenlenen açılış töreni ile birlikte yeni dönemin heyecanını yaşadı. 

EĞİTİMDE BAŞARI İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIM 

Esenyurt Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu yıl da eğitimde yenilikçi yaklaşımlar ve modern eğitim teknikleri ile öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedefliyor. Okulun açılış törenine katılan veliler, çocuklarıyla birlikte ilk günün heyecanını yaşadı. Veliler, çocuklarının yeni bir döneme başlamalarından duydukları memnuniyeti dile getirirdiler.   

OKUL MÜDÜRÜ NEBİL EROL ÖZLÜ, ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ 

Öğrencilere hitap eden Okul Müdürü Nebil Erol ÖZLÜ, “2024-2025 Eğitim Öğretim yılına büyük bir heyecanla bu gün başlıyoruz. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için sorumluluk bilinciyle görevi başında olan tüm idarecilerimizin, öğretmenlerimizin, eğitim camiamızın değerli çalışanlarının kıymetli öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni Eğitim – Öğretim yılı hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

ESENYURT EMNİYETİ OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLADI 

Esenyurt'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro ve Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde okul çevresinde denetim yaptı. Okul önlerinde  başlayan denetimlere, Mobil Okul Polis Timleri de destek verdi. Eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla denetimlerini sıklaştıran ekipler, okul çevresinden geçen araçlarda arama yaparken sürücülere Genel Bilgi Taraması da (GBT) yaptı. Sabahın erken saatlerinde başlayan ekiplerin okul önlerindeki denetiminin, farklı noktalarda gün boyu devam edeceği öğrenildi. 

20 HAZİRAN'DA EĞİTİM ÖĞRETİM SONA ERECEK 

9 Eylül itibariyle başlayan 2024-2025 eğitim öğretim yılının birinci ara dönem tatili 11-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak. 20 Ocak 2025 tarihinde başlayacak olan ara tatil 3 Şubat 2025'te sona erecek. 31 Mart- 4 Nisan 2025 tarihleri arasında ikinci ara dönem tatilini yapacak olan öğrenciler 20 Haziran 2025'te karne alarak 2024-2025 eğitim - öğretim yılını tamamlayacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER