© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta 4 Milyonluk Vurgun!

Esenyurt'ta bankadan para çektikten sonra takip ettikleri kişinin yaklaşık 4 milyon lira eden, 296 bin dolar ve 1000 Euro'sunu çalan iki şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Bir bankadan para çektikten sonra takip ettikleri kişinin yaklaşık 4 milyon lira eden, 296 bin dolar ve 1000 Euro'sunu çalan iki şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada 1200 dolar ele geçirildi. Şüphelilerin otomobilin bagajındaki para dolu çantayı alma anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Esenyurt'ta bankadan 296 bin dolar ile 1000 Euro para çeken mağdur, para dolu çantayı aracının bagajına koyarak hareket etti. Bir süre sonra otomobilini park eden mağdur aracın yanından ayrıldı. Bu sırada aracın yanına yaklaşan bir kişi bagajı açarak para dolu çantayı alarak kaçtı.

Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili soruşturma açıldı. Şüphelilerin mağdur kişiyi bankadan para çekmesinden itibaren takip ettikleri tespit edildi. Şüphelilerin otomobilden para çaldıkları anların ise bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Polis yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından olayı gerçekleştiren iki şüphelinin kimliğini tespit etti. Kocaeli ve Avcılar'da yapılan operasyonda Hüseyin K.(36) ile Sedat P.(38) gözaltına alındı. Şüphelilerden Sedat P.'nin daha önceden 36 kez gözaltına alındığı tespit edildi. Polis şüphelilerin evinde yaptığı aramada 1200 dolar para ele geçirdi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER