© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta hırsızlar ATV'yi böyle çaldı

Hırsızlar Esenyurt’ta insanların canını yakmaya devam ediyor. Hemen hemen her gün hırsızlığın baş gösterdiği ilçe genelinde yeni bir hırsızlık olayı daha eklendi.

Esenyurt'ta sahibinin bir gün önce aldığı ATV işyerinin önünden çalındı. Şüphelilerin yanlarından geçenlere aldırmadan ATV'yi götürdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Piri Reis Mahallesi'nde 17 Eylül Perşembe sabahı saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Olay yerine kamyonetle gelen 2'si kadın 3 şüpheli bir süre etrafı gözledikten sonra 34 DGE 072 plakalı ATV'yi işyerinin önünden iterek götürdü. ATV'yi bir sokakta bekleyen kamyonete yükleyen şüpheliler kayıplara karıştı. ATV'nin çalınmasından bir gün önce satın alındığı öğrenildi.

ÇALINMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Şüphelilerin ATV'yi çaldığı anlar işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde önce 2 kadının denediği ardından bir erkeğin yardımıyla ATV'yi iterek götürdükleri görülüyor. Şüphelilerin kaldırımda yürüyen bir kişiye aldırış etmedikleri de görüntülere yansıyor.

Vatandaş isyanda: Esenyurt Emniyeti işini yapmıyor!

Hırsızlık olaylarının artması ile birlikte, karakolun yolunu tutan vatandaşlar, ifademiz alındıktan sonra kimsenin ilgilenmediğini  aylar geçmesine rağmen ne bir geri dönüş yapan var nede olayla ilgili bilgi veren var.  Esenyurt’ta hırsızlık olaylarının artmasının en büyük sebebi ise  bu şahısların yakalanmadığı yaptıkların yanına kar kaldığını için her gün insanların canını yaktıklarını ifade ederek isyan ediyorlar.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir’e yeni görev

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Kırıkkale Kültürevi Başkanı Mehmet Demir, geçtiğimiz günlerde İç Anadolu dernek başkanlarının talebi üzerine yapılan kongrede İç Anadolu Platform başkanlığına seçildi.

Esenyurt'ta güpegündüz Eczaneye kurşun yağdırdılar!

Esenyurt'ta 27 gün arayla aynı eczaneye motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırı anları güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta Fırın Çalışanından 500 Bin TL'lik Hırsızlık

Esenyurt'ta bir fırın çalışanı, patronunun kaybettiği para kasasının anahtarını alarak kasadan 500 bin TL değerinde altın ve parayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, çalışan kayıplara karıştı.

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Esenyurt Belediyesi'ne tecrübeli basın danışmanı

Mesleki tecrübesi ile ön plana çıkan Gazeteci Cihan Güner Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Esenyurt'ta dehşet! Annesiyle tartışan babasını bıçakladı

Esenyurt'ta M.C. (17), annesiyle tartışan babası Doğan C. 'yi(41) bıçakladı. Doğan C. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, M.C. ise gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

TÜM HABERLER