© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta korku dolu anlar! Polisten kaçan çocuklar ortalığı birbirine kattı

Esenyurt’ta ehliyetsiz olduğu öğrenilen iki çocuk, polis ekiplerinin “Dur” ihtarına uymayınca aralarında kovalamaca yaşandı.

Ara sokakta başlayan olay caddede kaçan aracın seyir halindeki bir araca çarpmasıyla son bulurken, kaza sonrasında çocuklar karakola götürüldü. Yaşanan o anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik yansıdı.

Olay, geçtiğimiz akşam saatlerinde Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde yaşandı.

İddialara göre, polis ekipleri şüphelendiği bir aracı durdurmak istedi. Araç içinde bulunan iki çocuk ekiplerin “Dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Ara sokakta başlayan kovalamaca çocukların kullandığı aracı, cadde üzerinde hareket eden başka bir araca çarpması ile son buldu. Kafa kafaya çarpışan iki araç kullanılamaz hale gelirken, iki çocuk polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Yaşanan o kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"EHLİYETİ OLMADIĞI İÇİN KAÇIYORLARDI"

Yaşanan anlar hakkında konuşan bir esnaf, “Araba ile kaçan 2 çocuğu polis ekipleri kovalıyordu. O sebeple çocuklar yola bakmadan çıktılar ve o sırada caddeden geçen bir araba ile çarpıştılar. Kaza sonrasında çocukları polis ekipleri götürdü. Çocuklar öğrenciydi herhalde ehliyet olmadığı için kaçıyorlardı. Olayda herhangi bir yaralanma yoktu ama arabalarda hasar büyüktü” dedi.

İlginizi Çekebilir

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Seyithan İzsiz Partisi’nden istifa etti

2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili olan bölgemizin tanınmış iş insanı Seyithan İzsiz Sosyal medya hesabından Partisinden istifa ettiğini açıkladı..

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede beş yıl içinde yapacağı yatırımları ve hayata geçireceği projeleri halkla birlikte belirliyor. Katılımcı yönetim anlayışıyla düzenlenen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nda konuşan Özer, “Amacımız beş yılda burada bir fark yaratmak. Birlikte bir proje havuzu oluşturarak oradan insanlara dokunacak projeleri seçelim. Herkes bu şehirle ilgili düşüncesini söylesin. Bu şehir sizin şehriniz, bu plan da halkın planı ona sahip çıkın” dedi.

Köroğlu Ailesinin acı günü

Esenyurt Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mimar Halis Köroğlu’nun babası Şemsettin Köroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER