© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta Korkunç Kaza: 3 Yaşındaki Çocuk Öldü, Sürücü Firar Etti

Esenyurt'ta, ailesi ile birlikte düğün salonundan çıkan 3 yaşındaki Ferman Işık'a otomobil çarptı. Sürücü, kazanın ardından otomobili bırakarak kaçarken, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ferman Işık tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Ali Rıza Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte eve gitmek üzere düğün salonundan ayrılan 3 yaşındaki Ferman Işık, aniden yola çıktığı sırada 34 HUR 442 plakalı otomobil çarptı. yapılan inceleme sonrası kimliği belirlenen sürücü Yeşim K, kazanın ardından otomobili bırakarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza sonrası vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı. 

Ağır yaralanan Işık, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ferman Işık, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Öte yandan çevredeki güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri kaçan sürücü Yeşim K'yı yakalayarak göaltına aldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Ferman Işık'ın bir anda yola çıktığı ve otomobilin üzerinden geçtiği anlar görülüyor. Ayrıca kazanın ardından yaşanan arbede ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta Marmara Park AVM'nin arsası satılıyor

2012 yılında Esenyurt’ta yapılan Marmara Park AVM inşaatında kaldıkları çadırda çıkan yangında 11 işçinin ölümüne neden olan o arsa içindeki Avm ile satılıyor.

Başkan özer, O projeye rest çekti' İptal etti

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Atatürk Mahallesi'nde yapılması planlanan temizlik işleri şantiyesine karşı çıkan Kıraç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede tepki toplayan tesisin inşasıyla ilgili halkın endişelerini dinleyen Başkan Özer, vatandaşlara önemli bir söz verdi. Özer; “Size rağmen hiçbir adım atmayacağım. Siz varsanız, biz varız.” dedi.

Esenyurt AK Parti’de delege seçimleri tamamlandı

AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongre süreci, MKYK'de belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğüne göre hafta sonu gerçekleştirilen mahalle seçimleriyle startını verdi. AK Parti Esenyurt teşkilatları hafta sonu 43 mahalle delegesinin seçimlerini tamamladı.

Esenyurt Belediyesi’nden çocuklara sünnet şöleni

Esenyurt Belediyesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni’ne katılan binlerce çocuk, aileleriyle birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.

Esenyurt'ta kaza! Otomobil engelli kadına çarptı

Esenyurt'ta sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yürüyen engelli bir kadına, ardından park halindeki otomobile çarparak durdu. Meydana gelen feci kazada 2 kişi yaralandı.

Tepesuyu ( Gürcübey) Derneği’nde bayrak değişimi

Ardahan İli Tepesuyu ( Gürcübey) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kongreye giderek yeni başkanını seçti.

TÜM HABERLER