© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta park halindeki tırlar alev alev yandı

Esenyurt’ta tır garajında park halindeki tırlar alev alev yandı. Tırın dorsesindeki ürünleri kurtarmak isteyen vatandaşlar dumanların arasında yoğun çaba sarf etti.

Yangın 19.00 sıralarında Esenyurt Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan bir tır garajında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, garajda park halinde olan tekstil ürünleri yüklü tırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yaşanan patlamanın da etkisiyle alevler yan taraftaki tıra da sıçradı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alev alev yanan tırlara müdahale eden itfaiye, yangını kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi. 
Yangında yaralı ya da can kaybı yaşanmazken, mal sahipleri piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira değerindeki malları kurtarmak için seferber oldu. Dumanlar içerisinde tırın dorsesindeki malları indirmeye çalışan mal sahipleri, kameraya yansıdı. 
Polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı. 

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta Marmara Park AVM'nin arsası satılıyor

2012 yılında Esenyurt’ta yapılan Marmara Park AVM inşaatında kaldıkları çadırda çıkan yangında 11 işçinin ölümüne neden olan o arsa içindeki Avm ile satılıyor.

Başkan özer, O projeye rest çekti' İptal etti

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Atatürk Mahallesi'nde yapılması planlanan temizlik işleri şantiyesine karşı çıkan Kıraç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede tepki toplayan tesisin inşasıyla ilgili halkın endişelerini dinleyen Başkan Özer, vatandaşlara önemli bir söz verdi. Özer; “Size rağmen hiçbir adım atmayacağım. Siz varsanız, biz varız.” dedi.

Esenyurt AK Parti’de delege seçimleri tamamlandı

AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongre süreci, MKYK'de belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğüne göre hafta sonu gerçekleştirilen mahalle seçimleriyle startını verdi. AK Parti Esenyurt teşkilatları hafta sonu 43 mahalle delegesinin seçimlerini tamamladı.

Esenyurt Belediyesi’nden çocuklara sünnet şöleni

Esenyurt Belediyesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni’ne katılan binlerce çocuk, aileleriyle birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.

Esenyurt'ta kaza! Otomobil engelli kadına çarptı

Esenyurt'ta sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yürüyen engelli bir kadına, ardından park halindeki otomobile çarparak durdu. Meydana gelen feci kazada 2 kişi yaralandı.

Tepesuyu ( Gürcübey) Derneği’nde bayrak değişimi

Ardahan İli Tepesuyu ( Gürcübey) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kongreye giderek yeni başkanını seçti.

TÜM HABERLER