© Esenyurt Haberleri

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Avcılar’da bulunan İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonunda gerçekleşen düğün törenine çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerini yalnız bırakmadı. Misafirlerini kapıda karşılayan ve onlarla özel ilgilenen düğün sahibi belediye meclis üyesi Togay Çoban hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

NİKAH ŞAHİTLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini Milletvekilleri Cüneyt Yüksel, Seda Gören Bölük, Şamil Ayrım ve Seyithan İzsiz, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, eski ilçe başkanları Şenay Değer ve Yasir Çelik, önceki dönem milletvekili Tülay Kaynarca, MHP MKYK üyesi Gökhan Türkeş Öngel, önceki dönem belediye başkanları Necmi Kadıoğlu, Ali Murat Alatepe ve Hamit Öncü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akın Bayram ve il yönetim kurulu üyesi Tarkan Burçak Uygun, iş adamları Halis Kahriman, Orhan Özyurt, Cemalettin Solmaz, Hamdullah Arvas ve Sait Üstündağ meclis üyeleri Erhan Akdoğan, Harika Yıldırım, Murat Özden ve Suat Karaçorlu, KARDEF Başkanı Abdurrahman Ada, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, Kent Meclisi Başkanı Tuncer Dağ, İBB danışmanlarından Coşkun Tanış gibi önemli isimler yaptı.

CÜNEYT YÜKSEL MUTLULUKLAR DİLEDİ

Nikah akdinin ardından gelin Esra Nur’a evlilik cüzdanını teslim eden milletvekili Cüneyt Yüksel genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Oğuzhan ve Esra Nur önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah kardeşlerimize iki cihanda saadet versin. Onları tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Kurdukları güzel yuvada vatana, millete, ailelerine hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah. Hanelerinden huzur ve bereket, sevgi, saygı hiç eksik olmasın, hep mutlu olsunlar. Evlilik cüzdanını Esra Nur kardeşimize veriyoruz. En güzel şekilde aile cüzdanını hep muhafaza edecektir. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Çoban ve Balcı ailelerini tebrik etti.

Düğün töreninde konuşan AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum’ diyerek genç çiftleri tebrik etti.

Çoban ve Balcı ailelerin düğün törenine katılan önemli isimlerden biride Esenyurt Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’ydu. Togay Çoban’ın ve ailesinin kendisi için değerli olduğunu ifade eden Kadıoğlu yaptığı konuşmada genç çifti tebrik ederken, ‘Değerli konuklar hepinize iyi akşamlar. Her birinizi tek tek, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Oğuzhan ve Esra inşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Genç çiftimize güzel, mutlu, sevgi dolu bir yaşam diliyorum. Bu iki güzel insanımız için sizlerden dolu dolu güzel bir alkış rica ediyorum" diyerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

TOGAY ÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlu Oğuzhan Çoban ve gelini Esra Nur Balcı’nın düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden damadın babası belediye meclis üyesi, grup başkan vekili Togay Çoban misafirlerine yönelik teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Çoban, ‘Oğlum Oğuzhan ve gelinimiz Esra’nın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, milletvekilimize, kaymakamımıza, siyasi büyüklerime, çalışma arkadaşlarıma, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

YÜZLERCE ÖNEMLİ İSİM KATILDI

Çoban ve Balcı ailelerinin düğün törenlerine nikah şahitlikleri yapan Milletvekilleri Cüneyt Yüksel, Seda Gören Bölük, Şamil Ayrım ve Seyithan İzsiz, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, eski ilçe başkanları Şenay Değer ve Yasir Çelik, önceki dönem milletvekili Tülay Kaynarca, MHP MKYK üyesi Gökhan Türkeş Öngel, önceki dönem belediye başkanları Necmi Kadıoğlu, Ali Murat Alatepe ve Hamit Öncü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akın Bayram ve il yönetim kurulu üyesi Tarkan Burçak Uygun, iş adamları Halis Kahriman, Orhan Özyurt, Cemalettin Solmaz, Hamdullah Arvas ve Sait Üstündağ meclis üyeleri Erhan Akdoğan, Harika Yıldırım, Murat Özden ve Suat Karaçorlu, KARDEF Başkanı Abdurrahman Ada, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, Kent Meclisi Başkanı Tuncer Dağ, İBB danışmanlarından Coşkun Tanış’ın yanı sıra Emniyet Müdürleri, Kamu kurumu müdürleri ve yöneticileri, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, İl Dernekler Birliği Başkanı ve İl Dernek Başkanları, STK Başkanları, Hemşeri Dernek Başkanları, Spor Kulübü başkanları ve yöneticileri, Oda ve Vakıf başkanları ve yöneticileri, gazeteciler, Siyasi parti yöneticileri gibi kurumların saygın başkanları ve yöneticileri de katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğunu ortak oldular…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER