Hamidiye Su Yok satıyor
SİYASETİBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hamidiye Su tartışmalarına ilişkin, "Ben her gün Hamidiye Su içiyorum, bana gayet iyi geliyor.
Bu işe katılan beyinlere şaşıyorum. Bununla kime yaranıyorlar anlamıyorum. Hamidiye Su'yun satışları arttı. Yok satıyor. Daha önce kutsal yerine koydukları bu suya bugün yaklaşımlarına gülüyorum" dedi.
'4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü' kapsamında, İBB Hayvan Aşılama ve Tedavi Ünitesi‘ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
‘İBB'ye ait Hamidiye Su'larına hükümet ve devlet kurumları tarafından boykot uygulanmaya başlaması hakkında konuşan İmamoğlu, "Gülüyorum o hallerine. Sebebini kendileri açıklasın o benim işim değil ama ben her gün Hamidiye Su içiyorum. Gayet de iyi geliyor. Daha önce de içiyordum. Bu işe takılan beyinlere şaşıyorum, üzülüyorum. Kime yaranıyorlar bunu yaparak anlamış değilim. Düne kadar kutsal olan bu güzel suya bugün niye böyle bir bakış açısı var onu hele hiç anlamıyorum. Tam bir komedi filmi. Hamidiye Su'yun satışları arttı. Daha da artacağa benziyor. Şu an yok satıyor" dedi.
İlginizi Çekebilir
MHP İstanbul’da Yeni Dönem: Feshedilen Teşkilatın Yerine Yeni Kadro Açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İstanbul teşkilatında yaşanan köklü değişimin ardından yeni yönetim kadrosu kamuoyuyla paylaşıldı. Geçtiğimiz hafta parti genel merkezi tarafından alınan kararla İstanbul İl Başkanlığı ve 39 ilçe teşkilatının feshedilmesi, siyaset gündeminde geniş yankı uyandırmıştı.
Seyithan İzsiz’den Dikkat Çeken Çıkış: “Bu Sofralarda Siyaset Değil, Kardeşlik Konuşulur”
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Seyithan İzsiz, Esenyurt’ta eğitim camiası, muhtarlar ile şehit ve gazi ailelerini aynı iftar programında bir araya getirdi; programda birlik, aidiyet ve toplumsal dayanışma mesajları öne çıktı.
DEVA Partisi İstanbul’da Geniş Katılımlı İftar Programı Düzenledi
DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcilerine yönelik iftar programı gerçekleşti.
Kabinede Değişim Rüzgarı: 3 Bakan Gündemde
Ankara kulislerine göre bayram sonrası yapılması beklenen revizyonda en az 3 bakanlıkta değişiklik gündemde.
Flaş gelişme! DEM Parti'nin ismi değişiyor
İktidarın 'Terörsüz Türkiye' olarak adlandırdığı süreç ile birlikte Dem Parti yenilenme kararı aldı.
6 yıl 3 ay hapis cezası alan Ahmet Özer'in gerekçesi açıklandı
“Kent Uzlaşısı Davası” kapsamında Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı.