Oktay Kaynarca'dan sürpriz proje
MAGAZİNAtv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, konuk olduğu programda "Gelecekte tekstille ilgili güzel projelerimiz var" diye konuştu.
Atv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, A Para'da Sinan Özedincik ve Funda Karayel'in sunduğu, 'Biz Bize' programına konuk oldu.
Oktay Kaynarca programda şu açıklamaları yaptı:
"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz erkek işi gibi görünüyor ama her kesimden, her eğitim seviyesinden insanlarla karşılaşıyorum ve öyle güzel tepkiler alıyorum ki şaşırıyorum. Karşılaştığım bir kadın "Diyalogların sahiciliği, bizi sürekli ters köşeye yatırması, güldürürken düşündürmesi gerçekten ders konusu" dedi. Senaryoyu elime aldığımda ben de aynen böyle düşünüyorum.
Sette kalma rekorum 36 saat. Sette iki ekip çalışıyoruz. Bir ekip benimle sahneyi çekip dinlenmeye gidiyor, sonra ikincisiyle çekimlerime devam ediyorum. Onlar dinlenirken ben dinlenemiyorum.
Bence güzel bir ömrüm oldu. Sağlıklıyız, işimizi yapıyoruz, bizi seven çok insan var, dünyayı güzelleştirmeye çalışıyoruz... Yarın gözümü kapatacak olsam 'Şükürler olsun' derim.
'Hızır' mı, yoksa 'Çakır' mı?' diye soracak olursanız bence 'Hızır' çünkü 'Hızır' daha insan, daha olgun, daha her şeye hakim. Hızır'ın bütün notalarına basarak oynamak hem zor, hem keyifli.
Ben şehir milliyetçiliğini sevmem, ülke milliyetçiliğini severim yani Türkiyeliyim ama tabii ki memleketim Malatya'yla gurur duyuyorum. Coğrafyanın kesinlikle kader olduğuna inanıyorum. Bu coğrafyada yaşayan insanların reflekslerini çok önemli buluyorum, mesela İstanbul'da doğmuş büyümüş biri dünyanın her yerinde yaşayabilir. Doğu'da yaşamış biri de dünyanın her yerinde her şeyle başa çıkabilir.
Ailemin hayatını film yapma projesi üzerinde hâlâ çalışıyoruz. Paramı mümkün olduğu kadar emlağa yatırırım. Gelecekte tekstille ilgili güzel projelerimiz var, hatta geçen gün bir koleksiyon yaptık, benim sevdiğim şeylerin üzerine çalıştık. Yaşlanınca daha bir yakışıklı oldum, eskiden bu kadar değildim."
İlginizi Çekebilir
Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber!
Arabesk müziğin usta isimlerinden Cengiz Kurtoğlu'ndan sevenleri korkutan haber geldi. Burun kanaması şikayetiyle hastaneye kaldırılan Kurtoğlu, ameliyat oldu.
20 Yıllık Birikim “Oy Nazlım” ile Taçlandı: Bülent Genç ve Xecê Herdem’den Güçlü Düet
Müzik dünyasında 20 yıldır bağlamasıyla birçok önemli isme eşlik eden usta müzisyen Bülent Genç, profesyonel yolculuğunda yeni bir sayfa açtı. Genç, ilk tekli çalışması “Oy Nazlım” ile artık kendi hikâyesini kendi sesiyle anlatıyor. Sanatçıya bu özel projede, güçlü yorumu ile tanınan Xecê Herdem eşlik ediyor.
Poyraz Karayel'in Sefer'i Kanbolat Görkem Arslan hayatını kaybetti
Poyraz Karayel dizisindeki Sefer rolüyle hafızalara kazınan Kanbolat Görkem Arslan, geceyarısı rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede 45 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Uzak Şehir yine seyircisini ekranlara kilitledi
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Sadakat’in planıyla Deniz’i de alıp gitmeye karar veren Alya’yı Cihan durdururken Alya’nın başı bir kez daha Boran yüzünden belaya girdi. Her sahnesiyle heyecanı katlayan diziye başarılı müzisyen Hande Mehan konuk oldu.
Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadesine başvurulan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı.
Şarkıcı Hülya Avşar Parayı Aldı, Davadan Vazgeçti
Hülya Avşar’ın jüri üyesi olduğu “Yıldız De Bana” programının erken final yapmasının ardından ödeme krizi yaşanmıştıı. Bölüm başı ücretini alamadığını öne süren Avşar mahkemeye başvurdu. Taraflar arasında sağlanan uzlaşmayla dava sona erdi.