Sakarya'daki feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
GÜNDEMKuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 3 otobüs, 1 TIR, 1 kamyonet ve 2 binek araç olmak üzere toplam 7 aracın karıştığı zincirleme kazada hayatını kaybeden 10 kişiden 9'unun kimlikleri belli oldu.
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi bir kaza oldu. Sakarya mevkisinde aralarında 7 aracın karıştığı kazada son bilgilere göre 10 kişi öldü, 61 kişi yaralandı.
İlk tespitlere göre otomobilin TIR'a çarpması sonucu ilk kaza gerçekleşti. Vefat edenlerin bir kısmı kazadan sonra araçlardan inen yayalara başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Bölgede bulunan ekipler incelemelerini sürdürürken, kazada 7 gözaltı kararı verildi. 6 sürücü gözaltına alınırken, diğer sürücünün ise yaralı olduğu ve hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.
Toplam 7 aracın karıştığı zincirleme kazada ölenlerin isimleri de belirlendi.
Meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerden 2 kişinin Esenyurt Belediyesi otobüsünde bulunan Giresunlu vatandaşlar olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden diğer 2 vatandaşın ise Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Ellek beldesinde ikamet eden avukat ve hemşire olduğu öğrenildi.
Kazada ölenlerin Nihal Yıldız (Kars), Hüseyin Kamil Yıldız (Düziçi), Adem Akyol (Suşehri), Alperen Ayhan (Antalya), Kenan Cin (Görele), Ergin Çınar (Suşehri), Erdoğan Mandal (Görele),Satılmış Furkan Öztürk (Altındağ), Sedat Değirmenci (Bakırköy) olduğu tespit edildi.
Hayatını kaybedenlerden bir erkeğin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Ayrıca Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılarında kimlikleri de belli oldu. Yaralıların Fatma M., Mahmut M., Emine M., Özkan M., Esma M., Mehmet M., Ayhan M., Muzaffer K., Yılmaz M., Yavuz D., Mertcan Ç., Havva C., Recep C., Hüseyin C., Recep C., Enes Can E., Emir Y., Dürdane Han Kuldaş E., Semiya M. olduğu bilgisine ulaşıldı.
İlginizi Çekebilir
Motokuryelere Ceza Kapıda: 30 Günlük Süre Başladı!
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yüz binlerce esnaf kurye için sicil tescili sürecini yürürlüğe aldı. 30 gün içinde kayıt yaptırmayan motokuryeler, iş yerinin kapatılması ve para cezası yaptırımlarıyla karşı karşıya kalacak.
Sakın Sarı sitelerde sahte emlak ilan tuzağına kanmayın!
Beylikdüzü ve Esenyurt'ta ev fiyatları döviz ve inşaat maliyetlerinin çok çok altında. Bu ilanlara inanan vatandaşlar, emlakçıyı aradıklarında ise ya dolandırılıyor ya da eli boş dönüyor. Peki bu ilanların perde arkasında ne var...
MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatlarını feshetti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin İstanbul İl Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatını feshettiklerini duyurdu.
İBB davasında 18 kişiye tahliye kararı
107'si tutuklu, 5'i müşteki sanık olmak üzere 407 sanığın yargılandığı İBB davasında 18 kişi için tahliye kararı verildi.
Kent Life Dergisi 10. Sayıya Ulaştı: Şehrin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor
İmtiyaz Sahibi Mihrican Deniz, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Azar, Yayın Koordinatörlüğünü Murat Karakoç’un yaptığı Kent Life Dergisi'nin 10. Sayısı okuyucularından tam not aldı.
İki meslek grubuna toplu taşıma ücretsiz oldu!
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, gümrük ve orman muhafaza memurları şehir içi toplu taşımadan ücretsiz yararlanacak. Uygulama 31 Aralık 2027’ye kadar geçerli olacak.