© Esenyurt Haberleri

Tabelalar Değişiyor: Akaryakıtta Yeni İndirim

Akaryakıtta tabelaların dengesi şaştı. İktidar iki bindirip bir indiriyor. Peş peşe gelen zamlar vatandaşı yaya bırakacak noktaya getirirken, bu kez de indirim kararı geldi.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, yarından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 3 lira 70 kuruş, benzinde ise 2 lira 20 kuruş indirim bekleniyor. 

Ancak bu indirim doğrudan pompaya yansımayacak. Artışlara fren olması için uygulanan ancak zamların önüne geçemeyen Eşel Mobil Sistemi sebebiyle, indirimlerin de sadece yüzde 25'i pompaya yansıyacak. 

Böylece motorinde beklenen 3 lira 70 kuruşluk indirimin yalnızca 90 kuruşu, benzinde beklenen 2 lira 20 kuruşun yalnızca 55 kuruşu pompaya yansıyacak. 

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 63.01 TL 
İstanbul Avrupa Yakası’nda motorin litre fiyatı: 77.68 TL 
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda: 30.49 TL 

İstanbul Anadolu Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 62.87 TL 
İstanbul Anadolu Yakası’nda motorin litre fiyatı: 77.54 TL 
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda: 29.89 TL 

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta Harput Oto Periyodik Bakım kampanyası başlattı

Esenyurt’ta Fatih Sanayi sitesi’nde faaliyet gösteren Harput Oto, Binek araçlarda Periyodik Bakım kampanyası başlattı.

Benzin ve motorine bu gece yarısı dev indirim geliyor

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine 1,30 TL, motorine 1,38 TL indirim bekleniyor.

Havalimanı Araç Kiralama ile Ulaşımda Özgürlüğün Tadını Çıkarın

Seyahatlerinizde zaman ve konfor sizin için önemliyse, Enterprise havalimanı araç kiralama hizmetleri tam da aradığınız çözüm olabilir. Özellikle iş veya tatil amaçlı seyahatlerde, toplu taşıma ya da taksi aramakla vakit kaybetmeden doğrudan kendi aracınıza geçmek, yolculuğunuzu daha keyifli ve stressiz hale getirir. Uçaktan iner inmez hızlı ve pratik bir ulaşım imkânı sunan havalimanı araç kiralama, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılar için büyük avantaj sağlar.

Merkez Bankası, faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası: Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 46’da sabit tutulmasına karar vermiştir denildi.

Motorine gece yarısından sonra dev indirim!

Brent petrol fiyatlarında meydana gelen düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim yapılması beklenirken, milyonlarca vatandaşı sevindirecek haber geldi.

İkinci el araç satışında 'Güvenli Ödeme Sistemi' zorunlu hale geliyor

Ticaret Bakanlığı, ikinci el araç alışverişini çok daha güvenli hale getirmek amacıyla geliştirilen Güvenli Ödeme Sistemi'nin 27 Eylül'den itibaren zorunlu hale geleceğini duyurdu.

TÜM HABERLER