© Esenyurt Haberleri

Ünlü isimler sosyal medyada 'Kira benden' kampanyası başlattı

Ünlü isimlerin koronavirüs salgını nedeniyle kiracılardan kira almamasından sonra harekete geçen fenomen Atakan Özyurt, sosyal medya hesabından ihtiyacı olan ailelerin kiralarını üstlenme akımını başlattı. Akıma İdo Tatlıses, Arda Turan ve Zeynep Bastık gibi isimler de dahil oldu.

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak koronavirüs salgını nedeniyle evinde olan 2 kiracısından Nisan ayı kirasını almayacağını söyledi.

Bunun üzerine hareket geçen Tolgahan Sayışman da kiracılardan kira almama kararı aldı. Mola ve Sayışman'ın bu hamlesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan fenomen Atakan Özyurt, bu yardımı bir meydan okumaya çevirdi ve birçok kişinin kira masrafını karşılamak için harekete geçti.

AİLELERİN KİRALARINI ÖDEYECEKLER

Koronavirüs günlerinde sosyal medyada başlatılan "challenge" (meydan okuma) akımına dahil olan oyuncu Atakan Özyurt, anlamlı bir kampanya başlattı. Özyurt, "Kira benden" diyerek maddi zorluk çeken bir ailenin bir aylık kirasını ödeyeceğini söyledi.

Özyurt'un meydan okuduğu İdo Tatlıses, "Ben 10 ailenin aylık kirasını üstlenmek istiyorum" dedi ve Edis'i de kampanyaya destek vermeye davet etti. Ünlü şarkıcı ise "5 ailenin kirasını karşılamaya hazırım" açıklamasını yaptı. Kampanyaya Emre Çolak, Arda Turan, Burak Yılmaz, Aybüke Albere ve Zeynep Bastık da destek verdi.

İlginizi Çekebilir

Cengiz Kurtoğlu'ndan korkutan haber!

Arabesk müziğin usta isimlerinden Cengiz Kurtoğlu'ndan sevenleri korkutan haber geldi. Burun kanaması şikayetiyle hastaneye kaldırılan Kurtoğlu, ameliyat oldu.

20 Yıllık Birikim “Oy Nazlım” ile Taçlandı: Bülent Genç ve Xecê Herdem’den Güçlü Düet

Müzik dünyasında 20 yıldır bağlamasıyla birçok önemli isme eşlik eden usta müzisyen Bülent Genç, profesyonel yolculuğunda yeni bir sayfa açtı. Genç, ilk tekli çalışması “Oy Nazlım” ile artık kendi hikâyesini kendi sesiyle anlatıyor. Sanatçıya bu özel projede, güçlü yorumu ile tanınan Xecê Herdem eşlik ediyor.

Poyraz Karayel'in Sefer'i Kanbolat Görkem Arslan hayatını kaybetti

Poyraz Karayel dizisindeki Sefer rolüyle hafızalara kazınan Kanbolat Görkem Arslan, geceyarısı rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede 45 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Uzak Şehir yine seyircisini ekranlara kilitledi

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Sadakat’in planıyla Deniz’i de alıp gitmeye karar veren Alya’yı Cihan durdururken Alya’nın başı bir kez daha Boran yüzünden belaya girdi. Her sahnesiyle heyecanı katlayan diziye başarılı müzisyen Hande Mehan konuk oldu.

Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadesine başvurulan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı.

Şarkıcı Hülya Avşar Parayı Aldı, Davadan Vazgeçti

Hülya Avşar’ın jüri üyesi olduğu “Yıldız De Bana” programının erken final yapmasının ardından ödeme krizi yaşanmıştıı. Bölüm başı ücretini alamadığını öne süren Avşar mahkemeye başvurdu. Taraflar arasında sağlanan uzlaşmayla dava sona erdi.

TÜM HABERLER