© Esenyurt Haberleri

30 Ağustos'ta İstanbul'da bu yollar kapalı

30 Ağustos töreni nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi'nde yapılacak olan tören nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.

Emniyet'ten yapılan yazılı  açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi'nde yapılacak olan tören kutlamaları nedeniyle, saat 07.00-16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları da şöyle duyurdu:

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

Topkule ve Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi'nden Vatan Caddesi'ne çıkan bağlantı yolları, Topkapı-Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu ve Topkule arası, Mahmutbey-Aksaray arası, (0-3 Yolu), Mahmutbey Köprüsü Habibler Yolu (Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol)

ALTERNATİF YOLLAR

-D-100 Karayolundan Vatan Caddesine gidecek olan sürücülerin Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergâhını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanmaları,

- E-80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu istikametini kullanmaları,

-Sahil yolunu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından Yenikapı - Kumkapı - Sirkeci istikametini kullanmaları,

-Vatan Caddesini kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin Sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa- Çapa- Haseki veya Vakıf Gureba Hastanelerine intikal etmeleri,

-Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücülerin Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları uygun olacaktır.

İlginizi Çekebilir

16 ilin valisi değişti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile birlikte 16 ile vali ataması gerçekleştirildi.

Bakanlıktan mevzuata aykırı konut ilanlarına ceza yağdı

Ticaret Bakanlığı, konut ilanlarında manipülatif fiyat artışı yaptığı belirlenen, yetki belgesiz olarak taşınmaz ticareti faaliyeti yürüten veya yönetmeliğe aykırı şekilde faaliyet gösterdiği tespit edilen toplam 2 bin 36 gerçek ve tüzel kişiye yaklaşık 126 milyon TL idari para cezası uyguladı.

İBB Meclisi'nden 2 bin 500 yeni taksi için onay

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 2 bin 500 yeni taksinin ihaleye çıkmasına ilişkin kararı onayladı.

Dilan Polat için tahliye kararı!

Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildiği ortaya çıktı.

İBB’nin sulama sistemi bozulunca, sürücüler araçlarını yıkadı!

Avcılar TEM Otoyolu kenarında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin yeşil alanda kullanılan sulama sistemi patladı. Patlayan hattaki tazyikli su şelale gibi E6 otoyoluna aktı. Durumu fırsat bilen bazı sürücüler, patlayan hattan boşa akan su ile araçlarını yıkadı.

CHP’ye ‘para sayma’ soruşturması: Para ve binanın hazineye geçmesi istendi

Para sayma görüntüleri ile gündeme gelen CHP İstanbul İl Binasının alımıyla ilgili başlatılan soruşturmada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; paraların usulsüz toplanarak satın alındığı gerekçesiyle, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının hazine adına tapuya tescil edilmesi ve paraların da hazineye aktarılmasını talep etti.

TÜM HABERLER