© Esenyurt Haberleri

Albayrak; El Ele Gönül Gönüle Bir Yenikent için Adayım

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte mahalle muhtar adayları da tek tek ortaya çıkmaya başladı.

İlk adaylığını açıklayan Yenikent Mahalle muhtar adayı özelliğini koruyan Ömer Albayrak, dikkat çekmeye devam ediyor. Birçok siyasetçi ve muhtar adayını kıskandıracak çalışma sürdüren Albayrak,  ziyaretlerine devam ediyor.

Mahallenin Sevilen siması haline geldi

Yenikent Mahallesinin sevilen siması olan Muhtar adayı Albayrak,  Esenyurt’ta bulunan siyasi parti başkanlarını, belediye başkan aday adaylarını ve STK temsilcilerini ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor. Mahallesi hakkında bilgi veren Albayrak, adeta gece gündüz mahallenin muhtarıymış gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Mutlu Huzur Dolu ve Aydınlık Yarınların için

Yenikent Mahalle sakinleri tarafından da ciddi anlamda destek gören Albayrak yaptığı açıklamada şunları söyledi,  Yenikent mahallemizin güzel insanları: sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık vaatlerini yerine getiren yerine getirmeyeceği şeyleri vaad etmeyen vatandaşların hakkını yemeyen yedirmeyen daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar alnı açık cesur geçmişi temiz kişilikli yetenekli girişimci işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları bilen ve kabul eden bir kişi olarak göreve talibim.

Seçtiğiniz takdirde bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek çalışmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. İnsanların yüzlerinin, gözlerinin rengi farklı olsa da gözyaşlarının rengi hep aynıdır. Göz yaşları ile yoğrulan dünyada göz yaşı olmayan Mutlu Huzur Dolu Ve Aydınlık Yarınların İçin El Ele Gönül Gönüle  Yenikent  mahallesi için güzel günler diliyorum hepinizin desteğini bekliyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER