© Esenyurt Haberleri

Başkan Alatepe minik misafirlerine Gözlük hediye etti

Esenyurt belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Dünya Görme Günü’nde ücretsiz yapılan tarama sonucu göz kusuru tespit edilen çocuklara gözlüklerini teslim etti.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün uluslararası gözlük firması Essilor ile birlikte düzenlediği Dünya Görme Günü etkinliği çerçevesinde çocuklara ücretsiz göz muayenesi yapılmıştı. Muayenede göz kusuru tespit edilen 50 çocuğa firmanın temin ettiği gözlükler Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe tarafından teslim edildi. Esenyurt Belediye Başkanlığı makamına gelen çocuklara numaralı gözlükler dışında güneş gözlüğü, çocuk dergisi ve çeşitli hediyeler verildi. Başkan Alatepe,  göz sağlığının önemli olduğunu belirterek miniklere gözlerine dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Dünya Görme Gününde Özel Birinci Göz Hastanesi’nde düzenlenen etkinliğe Esenyurt Alpaslan İlkokulu’ndan öğrenciler aileleriyle birlikte katılmıştı. Ücretsiz göz muayenesi yapılan çocuklar daha sonra onlar için hazırlanan palyaço gösterileri, yüz boyama gibi etkinlikleriyle eğlenmişti.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER