© Esenyurt Haberleri

Başkan Alatepe, basın mensuplarıyla buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul’da görev yapan basın mensuplarıyla akşam yemeği programında bir araya geldi.

Esenyurt Nikâh Sarayı VİP salonun da gerçekleşen tanışma programına, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Başkan Yardımcısı Yasir Çelik, Basın Yayın Müdürü Fatih Yılmaz, meclis üyesi Eren Kaya ve çok sayı da basın mensubukatılım sağladı.

Basın Yayın Müdürü Fatih Yılmaz tanışma yemeğinde açılış konuşması gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada kendini tanıtan Fatih Yılmaz, bundan sonraki görevinde basın mensupları ile sürekli iletişim halinde olarak çalışmalar yapacağını ifade etti.

“Fikren ve ilmen emekçisiniz”

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe Basın mensuplarının yeri ve önemiyle ilgiolarak; " Sizler emekçi sözüne çok yakışıyorsunuz. Fikren ve ilmen emekçisiniz" dedi.Başkan Alatepe, “Esenyurt ‘ta stratejik düşünce platformuna ihtiyacımız var. Basın yayın müdürümün bu anlamda, sizlerle aramızda köprü kurmasını istiyorum. Esenyurt 140 esere sahip, 100'ü hali hazırda olan 40'nı da 1 ay da tamamlayıp açılışını yapabilecek durumdayız.Esenyurt Belediyesi 'ne bağlı kurumlar, kuracağımız STK merkezinde bir araya gelecek ve Esenyurt ‘un en büyük problemlerini çözeceğiz. Bu problemler arasında konut mağdurları, seyyar satıcılar ve sosyal yardımlarla alakalı genel çalışmaları meclis üyelerimizle beraber gerçekleştireceğiz.Her yöreye hitap etmeyi planlıyoruz. Artık meclis üyelerimizin nikâh kıyma yetkisi de var” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Alatepe, İlçe de sağlık, spor, sosyal ve kültürel, alt yapı ve trafik çalışmalarının da aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

Başkan Alatepe konuşması ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER