© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü Belediyesi zabıta ekipleri görevde

Beylikdüzü Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe trafiğinin düzenini kontrol altında tutuyor.

Farklı noktalarda sabah ve akşam konumlanarak trafiğini tıkanmasını önlemek adına yönlendirme yapan ekipler, araç yoğunluğunu kontrollü olarak düzen sağlayıp rahat ulaşım için çalışıyor.

Beylikdüzü’nde, mesai başlangıç ve bitiş saatlerine yakın zamanlarda, araç yoğunluğunun en çok yaşandığı noktalarda zabıtalar görev yapıyor. Trafiğin bir düzen içerisinde ilerlemesi ve akışın aksamaması için programlı olarak çalışan zabıta trafik ekibi ve motorize ekipler, sabah Saat 08.00-09.15 arası, akşam saatlerinde ise 17.00-19.00 arasında belirlenen noktalarda kontrollü trafiği sağlıyor. 

Zabıta trafik ekipleri, Bizimkent Kavşağı, Mardin Taş Havuzlu Kavşak, Çarşamba ve Pazar günleri kapalı pazar alanı ve çevresinde görev yapıyor. Motorize ekipler ise, Atatürk Bulvarı Derviş Eroğlu Caddesi kesişimi, White Corner Alışveriş Merkezi önündeki kavşakta belirlenen saatlerde, Çarşamba ve Pazar günleri Anadolu Caddesi üzerinde pazar kurulumundan dağılana kadar görev yapıyor. 

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü'nde borçlu olduğu kişiyi silahla vurdu!

Beylikdüzü'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada alacaklı M.S.A., tartıştığı S.D.'yi silahla vurdu. Tarafların kavga ettikleri anlar güvenlik kamerasına yansırken gözaltına alınan M.S.A. adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzü’nde bir okulda öğrenciye demir çubukla darp!

Beylikdüzü‘de bir okulda öğretmenin öğrenciyi demir çubukla darp ettiği iddia edildi. Öğretmen yanlışlıkla vurduğunu söylerken aile ise isyan etti.

Beylikdüzü’nde aydınlatma direklerinde “ölüm tehlikesi”

Beylikdüzü’nde cadde üzerinde kapakları açık bırakılan aydınlatma direkleri, tehlike saçıyor. "Ölüm tehlikesi" yazılı kapakların altından sarkan kablolar çevrede yaşanan vatandaşları tedirgin ediyor. "İlla birisinin ölmesi mi lazım" diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar, biran önce önlem alınmasını istiyor.

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yakalandı

İstanbul'da 22 yaşındaki şahıs, 103'üncü kez hırsızlıktan yakalandı. Ebru U. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yakalandı.

Beylikdüzü’nde silah saklayan casuslara operasyon: 8 gözaltı

Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu.

Beylikdüzü’nde emlakçı dükkanına kurşun yağdırdılar!

Beylikdüzü’nde kimliği belirsiz bir motosikletli, emlak ofisini kurşunladı. 3 merminin isabet ettiği dükkanda kimse bulunmazken, silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı.

TÜM HABERLER