© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'nün Korulukları Sık Sık Yıkanıyor

Belirli aralıklarla korulukların minik sahipleri olan kuşların dışkılarından arındırılan alanlar, hem hijyen hem de görsel olarak temiz bir görüntüye sahip oluyor.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çamlık alanları pırıl pırıl yapmak için çalışıyor.

Vatandaşların her gün doğayla buluşup, sağlıklı yaşam yürüyüşleri yaptığı, keyifli vakit geçirdiği Beylikdüzü'nün en yeşil alanları olan koruluklar belirli aralıkla yıkanıyor. Yürüyüş yolları üzerinde, banklarda oluşan kötü görüntü ve kirliliği ortadan kaldırmak için Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen periyodlarla koruluklarda yıkama işlemi gerçekleştiriyor.

Koruluklara neşe katan kuşların dışkılarının vatandaşlara ve materyallere zararı olmaması açısından sterilize edilerek temizlikleri sağlanıyor. Her gün yıkanan Beylikdüzü Belediyesi önündeki çamlık alan ve gün aşırı yıkanan Enver Adakan Koruluğu ve Barış Parkı'nda bulunan koruluk haricinde zaman zaman çocuk oyun grupları da steril bir şekilde yıkanıp temizleniyor.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü'nde borçlu olduğu kişiyi silahla vurdu!

Beylikdüzü'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada alacaklı M.S.A., tartıştığı S.D.'yi silahla vurdu. Tarafların kavga ettikleri anlar güvenlik kamerasına yansırken gözaltına alınan M.S.A. adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzü’nde bir okulda öğrenciye demir çubukla darp!

Beylikdüzü‘de bir okulda öğretmenin öğrenciyi demir çubukla darp ettiği iddia edildi. Öğretmen yanlışlıkla vurduğunu söylerken aile ise isyan etti.

Beylikdüzü’nde aydınlatma direklerinde “ölüm tehlikesi”

Beylikdüzü’nde cadde üzerinde kapakları açık bırakılan aydınlatma direkleri, tehlike saçıyor. "Ölüm tehlikesi" yazılı kapakların altından sarkan kablolar çevrede yaşanan vatandaşları tedirgin ediyor. "İlla birisinin ölmesi mi lazım" diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar, biran önce önlem alınmasını istiyor.

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yakalandı

İstanbul'da 22 yaşındaki şahıs, 103'üncü kez hırsızlıktan yakalandı. Ebru U. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yakalandı.

Beylikdüzü’nde silah saklayan casuslara operasyon: 8 gözaltı

Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu.

Beylikdüzü’nde emlakçı dükkanına kurşun yağdırdılar!

Beylikdüzü’nde kimliği belirsiz bir motosikletli, emlak ofisini kurşunladı. 3 merminin isabet ettiği dükkanda kimse bulunmazken, silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı.

TÜM HABERLER