© Esenyurt Haberleri

Efrail Çiftçi ve ekibine ilk tebrik Tülay Kaynarca’dan

Ak Parti İstanbul 3’üncü bölge Milletvekili Tülay Kanarca, gerçekleşen Ardahan Kültür Evi Kongresinin ardından Efrail Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

Ardahan Kültür Evi’nden gerçekleşen tebrik ziyareti oldukça sıcak bir havada gerçekleşti. Tülay Kaynarca’yı Efrail Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sayıda vatandaş karşıladı.

“Kültür Evi’nin daha başarılı olacağına inanıyorum     

18 Mart Cumartesi günü yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeni ile 25 Mart Cumartesi gününe ertelenen Ardahan Kültür Evi Kongresinden galip çıkan Efrail Çiftçi ve ekibini ilk kutlayanx Ak Parti İstanbul 3’üncü bölge Milletvekili Tülay Kanarca oldu. Bizzat Kültür Evi binasına gelerek Çiftçi ve ekibini tebrik eden Kaynarca başarı dileklerini iletti. Kaynarca burada yaptığı konuşmada; “bir Ardahanlı olarak Kültür Evimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Efrail Çiftçi ile başlayan Ardahan Kültür Evi’nin yükselişi, yeni dönemde de devam edecek. Bu yüzden geride bıraktığımız kongre oldukça önemli bir kongre idi. Ben Ardahan Kültür Evi’nin daha başarılı olacağına inanıyorum. Efrail Çiftçi ve ekibine destek olmak içinde elimden gelen her şeyi yapacağımı ifade ediyorum” dedi.

“Üyelerimizin güvenini boşa çıkarmayacağız”

Tülay Kaynarca’nın ardından bir teşekkür konuşması yapan Efrail Çiftçi ise; “Sayın vekilimize nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi kutlayanlar arasında ilk sırada yer alması bizim için onur verici. Kültür Evi’mize verdiği desteklerden dolayı da kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Bize oy veren ve yeniden Ardahan Kültür Evini bizlere emanet eden üyelerimizin güvenini boşa çıkarmamak için çalışacağız. Ardahan ve Ardahanlılar hak ettiği yere gelene kadar mücadelemiz devam edecektir” dedi.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER