© Esenyurt Haberleri

Esencan'dan sağlığa dev yatırım!

Esencan Hastanesi, hastalarına değer vermesi ve yenilikçi vizyonu ile Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında yeni bir yatırım gerçekleştirdi.

Esencan Hastanesi, General Electric ile yaptığı anlaşma kapsamında ultrason cihazlarınıson teknoloji ürünler ile yenilediler. Sağlık alanındaki son teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Esencan Hastanesi, bu yatırım ile hastaları için daima en iyisini sağladığını ortaya koydu.

Annelere bebekleri ile anne karnında tanışma imkanı sunuluyor

Son teknoloji ultrason cihazı GE Healthcare ultrasonografi sistemlerinden Voluson S6, obstetrik ve jinekolojik muayenelerde teşhis ve tanı için hekimlere yardımcı olan birçok avantaj sunuyor. Sistemin yüksekçözünürlüklügörüntüleme kabiliyeti, gebelik takiplerinde birçokhastalığı erken dönemde tanıyabilmeimkânıda sunuyor. 3D-4D alanındakiyüksekperformansı ise hastalara bebekleri ile anne karnındatanışmaimkânı vererek duygusal bağlarınıdoğumöncesindengüçlendirmeyeyardımcı oluyor.

Anne ve bebekle ilgili tıbbi sorunları erken teşhis ediyor

Üremesağlığı ve gebelik uygulamalarında son teknoloji cihazlar ile birlikte deneyimli ekiplerinin her zaman hastaların yanında olduklarının altını çizen Esencan Hastanesi, KadınHastalıkları ve Doğum birimininyüksek riskli gebeliklerin takibi perinotolojiuzmanıtarafındanyapılıyor. Perinotolojibölümünde gebelik sırasında anne ve bebekle ilgili tıbbisorunların erken teşhisinde bu görüntülemecihazınıkullanacaklarını ifade ettiler.

İlginizi Çekebilir

Resmen açıklandı: 39 ilaç daha geri ödeme listesine alındı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 30'u yerli üretim olmak üzere 39 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

Prof. Dr. Tevfik Özlü net konuştu: Maymun Çiçeği virüsü pandemiye dönecek mi?

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, maymun çiçeği hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, virüsün pandemiye dönüp dönmeyeceğine değindi.

Kanal Tedavisi

Her yıl milyonlarca kez uygulanan kanal tedavisi dişinizi çekilmekten kurtarabilir. Yüksek başarı oranı ile, kanal tedavisi, diş çürümesi veya travma gibi nedenlerle ciddi şekilde zarar görmüş bir dişi korumanın ve ağızda tutmanın en etkili yöntemlerinden biri olarak kabul edilir.

Doğa Hospital'in kalitesi tescillendi

Sağlık Bakanlığının yaptığı denetimlerde Eseyurt’ta bulunan Doğa Hospital bölgenin en güvenilir ve iyi hizmet veren hastanelerinden biri olarak kabul gördü ve A kalite hastane seçildi.

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi ameliyatı ile ilgili sorularınıza cevaplar veriyor.

Ortodontide Sık Sorulanlar

Dişlerinin görüntüsünden memnun olmayan, bununla birlikte kapanış ve çiğneme zorluğu çeken kişilerde, ortodonti tedavisi yapılabilir. Ortodontik tedavi, dişlerin ve diş etlerinin sağlıklı olduğu her durumda, her yaşta yapılabilir. Dişler sadece sabit tellerle değil, takıp çıkartılabilir şeffaf plaklarla da yapılabilir.

TÜM HABERLER