© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta 29 Ekim kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı!

Cumhuriyet'in 95'inci kuruluş yıl dönümü, Esenyurt Cumhuriyet Meydanında Atatürk büstüne çelenk bırakılarak ve bayrak, flama çekilerek kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören programı, İlçe Kaymakamı Vural Karagül, Hava Harp Okulu Komt.V. Hava Maliye Albay Mehmet KURUŞÇU, ve Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin Atatürk büstüne çelenk bırakması ile sona erdi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıldönümü  sebebi ile Esenyurt Meydanında 13.00 da gerçekleşen  çelenk koyma törenine Kaymakam Sayın Dr.Vural KARAGÜL, Hava Harp Okulu Komt.V. Hava Maliye Albay Sayın Mehmet KURUŞÇU, Belediye Başkanı Sayın Ali Murat ALATEPE, Kurum Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören programına katılan vatandaşlar ile sohbet eden Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe  Esenyurtlu vatandaşlar ile fotoğraf çektirdi.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta düzenlenen Gaziler Günü'nde gazeteciler yok sayıldı!

19 Eylül Gaziler Günü, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenlerle kutlandı.Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanı Prof Dr. Ahmet Özer, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.

Esenyurt'ta kavga! Ortalık savaş alanına döndü

Esenyurt'ta mahalle arasındaki yol verme kavgasında ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan kavga çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Başkan Özer, verdiği sözü yerine getirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, kanser hastalığıyla mücadele eden 4 yaşındaki Ömer Faruk’a bisiklet sürprizi yaptı. Küçük Ömer’i evinde ziyaret eden Özer, sağlık durumuyla ilgili bilgi alarak, bisiklet hediye etti.

Esenyurt'ta kafeye ateş açan saldırganlar yakalandı

Esenyurt''ta zırhlı polis aracının yanından bir işyerine ateş açarak kaçan motosikletli 2 şüpheli ve bağlantılı olduğu çetenin peşine düşen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Kuyu-25 Operasyonu'nda 7 kişi gözaltına alındı.

'Bir Çocuk Bir Dilek Projesi' kapsamında Kaymakam Çobanoğlu evleri tek tek ziyaret ediyor

İstanbul Valiliği tarafından başlatılan, "Bir çocuk bir dilek" projesi kapsamında Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, çocukları evlerinde ziyaret ederek, hayalini kurdukları dileklerini sordu.

MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’ndan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği…

Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar göreve başladığından bu yana sık sık sosyal yardımlarla ön plana çıkarak vatandaşların gönlünde taht kurdu.

TÜM HABERLER