© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta dikkat çeken görüntü!

Esenyurt'ta çatlamaların olduğu sokakta 40'a yakın binanın sakinleri dün akşam saatlerinden itibaren evlerine döndü. Araç trafiğine kapatılan sokakta ekiplerin çatlamaların kontrol etmek için bazı alanlara terazi benzeri bir cetvel yerleştirdiği görüldü.

Cuma günü, Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Ertuğrul ve Orhangazi Caddeleri'nde meydana gelen çatlaklardan nedeniyle tedbir amaçlı 40'a yakın binada oturan insanlar evlerinden tahliye edilmişti. Yaşanan olaydan sonra ekiplerin ilk incelemesi dün akşam saatlerinde tamamlandı. Çalışmanın ardından vatandaşların tekrar evlerinde kalmalarına izin verildi ancak caddeler hala araç trafiğine kapalı. Çatlamanın ve göçüklerin olduğu sokak ve binalara ekipler tarafından ölçüm için cetvel benzeri bir alet yerleştirildiği görüldü.

'TEDİRGİNLİK VAR AMA BEKLİYORUZ'

Söz konusu caddede iş yeri bulunan Derman Ergin isimli vatandaş 3 gün boyunca dükkanlarına ve evlerine giremedikleri ifade ederek, " Pazar günü açıklamadan sonra eve gireceğimiz söylendi. Çatlama yok fazla ama binalarda kaymalar var. Normalde böyle değildi bu ayrılmalar. Bir tedirginlik var ama bekliyoruz. Kesin sonucun açıklanması ise 1 haftayı bulabilirmiş" dedi.

(İHA)

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER