© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta sokak ortasında dehşet!

Esenyurt'ta birden durduğu sokak ortasında aracıyla geri geri giderken kadını ezerek öldüren sürücü, kendisini durdurmaya çalışan kişiye de kaçarken çarptı.

Esenyurt'ta aracıyla dehşet saçan sürücü 1 kişiyi öldürdü, 1 kişiye de çarparak kaçtı.Güvenlik kamerasına yansıyan olay, Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. Sokağa hızla giren aracın sürücüsü, sokak ortasında aracını bir anda durdurdu ve geri geri gitmeye başladı. Bu sırada, yolun karşısına  geçmeye çalışanlar arasındaki  66 yaşındaki Süleybe Mutlu, aracın altında kalarak ezildi. Aracandan inen sürücü, kadını ezdiğini farkedince tekrar aracına binip hızla gaza bastı. 

ÖNÜNDEN GEÇENE DE ÇARPTI

Bu sırada olayı görenler aracın yanına doğru geliyordu. Erdoğan Koçoğlu aracı durdurmak için önüne geçti. Gaza basan sürücü, önünden geçen Koçoğlu'na çarparak kayıplara karıştı. Koçoğlu bu sırada kolundan yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine mahalleye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ezilen Süleybe Mutlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Polis sokağı kapatarak inceleme yaptı. İncelemenin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA
Olay anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, aracın hızla gelerek sokak ortasında durması, geri geri giderek yaya olarak yolun karşısına geçen kadını ezmesi, sürücünün araçtan inip ezilen kadına bakması, sürücünün aracıyla kaçmak isterken  bu sırada önüne geçen kişiye çarpması da görülüyor.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta düzenlenen Gaziler Günü'nde gazeteciler yok sayıldı!

19 Eylül Gaziler Günü, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenlerle kutlandı.Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanı Prof Dr. Ahmet Özer, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.

Esenyurt'ta kavga! Ortalık savaş alanına döndü

Esenyurt'ta mahalle arasındaki yol verme kavgasında ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan kavga çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Başkan Özer, verdiği sözü yerine getirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, kanser hastalığıyla mücadele eden 4 yaşındaki Ömer Faruk’a bisiklet sürprizi yaptı. Küçük Ömer’i evinde ziyaret eden Özer, sağlık durumuyla ilgili bilgi alarak, bisiklet hediye etti.

Esenyurt'ta kafeye ateş açan saldırganlar yakalandı

Esenyurt''ta zırhlı polis aracının yanından bir işyerine ateş açarak kaçan motosikletli 2 şüpheli ve bağlantılı olduğu çetenin peşine düşen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Kuyu-25 Operasyonu'nda 7 kişi gözaltına alındı.

'Bir Çocuk Bir Dilek Projesi' kapsamında Kaymakam Çobanoğlu evleri tek tek ziyaret ediyor

İstanbul Valiliği tarafından başlatılan, "Bir çocuk bir dilek" projesi kapsamında Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, çocukları evlerinde ziyaret ederek, hayalini kurdukları dileklerini sordu.

MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’ndan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği…

Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar göreve başladığından bu yana sık sık sosyal yardımlarla ön plana çıkarak vatandaşların gönlünde taht kurdu.

TÜM HABERLER