© Esenyurt Haberleri

Galatasaray 3 - 1 Kayserispor

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor'u Diagne'nin biri penaltıdan olmak üzere (2) ve Nagatomo'nun golleriyle ile 3-1 yenerek şampiyonluk mücadelesini sürdürdü. Kayseri'nin tek sayısını ise Kravets kaydetti. Kayseri'de 38'de Lopes ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray ile Kayserispor karşılaştı. Galatasaray topa hakim olurken, Kayseri cephesi ise kontra ataklarla gol aradı. 15'te Ndiaye'nin büyük hatasında topu alan Lopes'in asistinde Kravets golü atarak Kayseri'yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sadece 1 dakika sonra Belhanda'nın kaleciden seken topunu iyi takip eden Diagne durumu 1-1'e getirdi. 38'de Marcao'nun şutunu elle kesen Lopes hem penaltıya sebep olurken hem de ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Kayseri'yi sahada 10 kişi bıraktı. Diagne topu ağlara göndererek Galatasaray'ı maçta 2-1 öne geçirdi.

45+4'te sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahasında Nagatomo kafayı vurdu ve takımını devreye 3-1'lik üstünlükle götürdü.

İkinci yarıda oyunu kontrolünde tutan Galatasaray, Nagatomo, Ndiaye ve Feghouli ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. 10 kişilik Kayserispor'da 73'te Kravets'in şutunu Muslera çizgi üzerinde kurtarmayı başardı. Galatasaray'ın 75'te Diagne ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmayınca mücadele 3-1 sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 59'a yükseltirken, Kayserispor ise 36 puanda kaldı.

İlginizi Çekebilir

Şampiyonlardan Kaymakam Çobanoğlu’na ziyaret

Esenyurt Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğüne bağlı dereceye giren sporcular Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Fenerbahçe Galatasaray derbisini yönetecek hakem açıkladı

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine günler kalırken MHK tercihini yaptı.

Yeşilay Spor Kulübü Yeni Yönetimle göreve başladı

Dr. Mazhar Osman ve arkadaşları tarafından 5 Mart 1920'de İstanbul'da "Hilal-i Ahdar" adıyla kurulan ve 1936 yılında bugünkü ismini alan ülkemizin en köklü kuruluşlarından biri olan Yeşilay tarafından kurulan 110 spor kulübünden biri olan Esenyurt Yeşilay Spor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu göreve başladı.

Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA'daki rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri açıklandı.

Esenyurt’ta maç sonu olay çıktı!

Amedspor ile Esenyurt’ta oynanan maçın ardından stadyum dışında istenmeyen olaylar çıktı. Stadyum çevresindeki evlerden Sakaryaspor taraftarına çatal bıçak fırlatılınca gerginlik arttı.

Esenyurt'ta Gençlik festivali başlıyor

Esenyurt’ta bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Genç-Fest; gençleri eğlence, müzik, dans, kültür sanat ve sporla buluşturmaya hazırlanıyor. 27-29 Ağustos tarihleri arasında Spor Parkı’nda gerçekleşecek festivalde ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler de düzenlenecek.

TÜM HABERLER