© Esenyurt Haberleri

Genç Oto Yıkama Esenyurt'ta Hizmete Açıldı

Esenyurt Akşemsettin Mahallesi’nde hizmete açılan yeni iş yeri Genç Oto Kuaför her türlü otomobil markalarına özel kuaför ve yıkama hizmeti vermeye başladı.

İşletmeciliğini Şahin Genç’in yaptığı Geç Oto Yıkamada; köpüklü iç-dış yıkama, motor yıkama, detaylı iç-dış temizlik, jant temizliği, zift temizleme ve boya koruma hizmeti veriliyor.

Esenyurt ve çevresi yeni bir oto yıkamacıya kavuştu

Akşemsettin Mahallesi 223 sokak üzerinde açılan Genç Oto Yıkama işletmesi sahibi Şahin Genç, yapılan hizmetlerden bahsetti.  Genç,   Amacımız; en iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve güvenilir biçimde vermek, sizin aracınızın dış dünyaya en iyi şekilde yansıtmaktır. Oto yıkamada araçların tüm bakımı yapılacağını kaydederek Tecrübeli uzman kadrosu ile hizmet veren firmamız, sektörde uygun fiyatları, kaliteli, üstün teknoloji, oto kuaför, detaylı temizlik ve fırçasız köpüklü oto yıkama hizmeti vermeyi ilke edinmiştir".Dedi.

Genç Oto Yıkama ile artık mükemmel temizliğe kısa zamanda, zahmetsizce ve en ekonomik olarak ulaşılacağını belirten firma sahibi Şahin Genç, Oto yenileme ve koruma sistemleri ve Yıkama sektöründe profesyonelliğin yaygınlaşmasına destek vermek ve müşterilerimizin memnuniyetini artırmak için çalıştıklarını vurguladı. İç-dış araç temizliğini oldukça ekonomik yaptıklarını belirten Şahin Genç, "Halkımız İç-dış yıkamada taban ve koltuk temizliği ve detaylı iç temizlik ile araçlarında mükemmel temizliğe en kısa zamanda, zahmetsizce ve ekonomik olarak ulaşacaklar" dedi.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER