© Esenyurt Haberleri

Karagül ve Becel Basın Mensuplarıyla Biraraya geldi

Esenyurt İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül ve Emniyet Müdür'ü Hakan Becel, Esenyurt'ta bulunan yerel basın'la kahvaltıda buluştu.

İstanbul’un en iyi ilçesi olacak

İlçeye yeni atanan Kaymakam Karagül, tanışma kahvaltısında bir araya geldiği bölgede gazetecilik yapan basın mensuplarıyla kendisi hakkında bilgi verdi.  Esenyurt’u sevdiğini vurgulayan Karagül, hep birlikte İlçemizi İstanbul’un en iyi ilçesi haline getireceğiz dedi. Gazeteciler den bölge hakkında bilgi alan kaymakam Karagül, İlçede sosyal anlamda birçok şeyin olduğunu bunlara vatandaşların katılımım yüksek olduğunu söyledi.

Asayiş sorunlarını en aza indirdik

Birçok başarılı operasyonlara imza atan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü, Dr. Hakan Becel, Göreve geldiğimden bugüne denk gelen şikayetleri dikkate alarak konuya vakıf bir şekilde çalışma yaptık. Esenyurt’ta ciddi anlamda madde bağımlılığı söz konusuydu bununla ilgi paneller ve projeler hayata geçirmeye başladık.

Yaptığımız ve çalışmalar neticesinde torbacıları takibe alarak yakaladık, Okullar, mahaller araları, parklar ve birçok yerde devriyeleri çoğalttık. Günlük evleri gözlem altına alarak çok sayıda ceza ve mühürleme işlemeleri yaptık.  Meydanlarda kumar oynatılıyordu bunların ayaklarını kestik ciddi anlamda cezai işlemler uyguladık. Hırsızlık olaylarını en az indirmek için çalışmalarımız sürüyor. Biz burada vatandaşlarımız için varız, elimizden geldiği kadar adli ve asayiş olaylarını en aza indirmeye gayret gösteriyoruz.  Amacımız Esenyurt’un bu kötü imajını silmek, bunu da hep beraber başaracağımızı inanıyorum dedi.

HABER: Hakan Azar / EHA / Esenyurthaberleri.com

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER