© Esenyurt Haberleri

Kavaklı Sosyal Tesisine Kavuşuyor

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir sosyal tesis kazandırmak için çalışıyor.

 Toplamda bin 523 m²’lik çevre içinde 136 m²’lik alana konumlandırılacak sosyal tesisin, 2017 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak ilçenin doğasını korumak için proje üretmeye devam ediyor. Sosyal tesisler; Barış Cafe, Yaşam Cafe, Marmara Sosyal Tesisleri, Yakuplu Sosyal Tesisleri ve Emekliler Lokali ile vatandaşlara hizmet veren Belediye, 2017 yılında Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir sosyal tesis kazandırıyor. Alanda çalışmalar başladı. 136 m²’lik alana konumlandırılması planlanan sosyal tesis, 2017 yılı sonuna kadar aktif hale getirilecek. Tesis, tamamlandığında tesise uygun bir peyzaj çalışması da yapılacak.

Sosyal donatı alanları oluşturmaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaşam kalitesini arttıran en önemli kriterlerden birisinin de yeşil alanlar olduğunu belirterek çocukların sosyalleşebileceği ortamları arttırmanın yanı sıra ilçenin her yaştan insan grubu için de keyifli mekanlar üretme çabası içinde çalıştıklarını vurguluyor.

İlginizi Çekebilir

Ambarlı Limanı'nda 28 konteyner denize düştü

Ambarlı Limanı’nda gemiye yüklenen konteynırların bir kısmı denize düştü. Gemiye bir önceki limanda hatalı yükleme yapıldığı öğrenildi.

Beylikdüzü’nde seyir halindeki araç yanarak küle döndü

Beylikdüzü’nde Ambarlı Liman Yolu’nda seyir halindeki bir otomobil aniden yanmaya başladı. Araç vatandaşların yardımıyla söndürülürken bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

Beylikdüzü'nde sahili işgal eden siteye tepki

Beylikdüzü'nde sahil yolunu işgal eden siteye vatandaşlar tepki gösterdi. Site nedeniyle sahil şeridine giremeyen vatandaşlar, yetkililerden soruna çözüm bulunmasını istedi.

Beylikdüzü'nde hemşirenin sır ölümü!

Beylikdüzü’nde bir hastanede hemşire olarak çalışan Selen Bilgi, hastanedeki bir odada ölü bulundu. Bilgi'nin ölümü üzerine başlatılan soruşturmada yoğun bakım doktoru olan F.A.'nın cebinden hemşireye verdiği ilaç çıktı.

Beylikdüzü ve Büyükçekmece sahil şeridindeki karavanlar kaldırıldı

Büyükçekmece ve Beylikdüzü sahil şeridinde uzun süredir park halinde bulunan karavanlar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

TÜM HABERLER