© Esenyurt Haberleri

Kaya Holding ayrıldığı Ramada markasını yerden yere vurdu

Kaya Holding, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan otelinde, Ramada markasıyla olan anlaşmasını "katkısı olmadığı" gerekçesiyle sona erdirdiğini duyurdu.

Wyndham Otel Grubu'nun önde gelen markalarından Ramada ile süregelen 15 yıllık işbirliğini bitiren Kaya Holding, Ramada markasını yerden yere vurdu. Kaya Hotels & Resorts adına Pazarlama ve Genişleme Başkan Yardımcısı Sami Türkay imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, Ramada markasının artık marka değeri, know-how ve online rezervasyon sistemi açısından kendilerine herhangi bir getirisi kalmadığı vurgulanarak, bu nedenle işbirliğini sonlandırdıklarını açıkladılar.

Kaya Holding'den yapılan açıklamada iddialar şu şekilde ifade edildi:

Wyndham Otel Grubuna bağlı Ramada markası ile 15 yılı bulan işbirliğimizi bitirme kararı aldık. Artık bu noktada Ramada isminin tesisimize bir katkısı kalmamıştı. Yaptığımız değerlendirme sonrasında gerek Marka ve Know-How gerekse Uluslararası Online Rezervasyon sisteminin getirisi anlamında otele artı değer yaratmadığı için işbirliğimizi sonlandırdık. Kaya İstanbul Fair & Convention Otel olarak Türk Turizmine hizmet etmeye devam ediyoruz. Turizmajansi

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü'nde borçlu olduğu kişiyi silahla vurdu!

Beylikdüzü'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada alacaklı M.S.A., tartıştığı S.D.'yi silahla vurdu. Tarafların kavga ettikleri anlar güvenlik kamerasına yansırken gözaltına alınan M.S.A. adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzü’nde bir okulda öğrenciye demir çubukla darp!

Beylikdüzü‘de bir okulda öğretmenin öğrenciyi demir çubukla darp ettiği iddia edildi. Öğretmen yanlışlıkla vurduğunu söylerken aile ise isyan etti.

Beylikdüzü’nde aydınlatma direklerinde “ölüm tehlikesi”

Beylikdüzü’nde cadde üzerinde kapakları açık bırakılan aydınlatma direkleri, tehlike saçıyor. "Ölüm tehlikesi" yazılı kapakların altından sarkan kablolar çevrede yaşanan vatandaşları tedirgin ediyor. "İlla birisinin ölmesi mi lazım" diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar, biran önce önlem alınmasını istiyor.

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yakalandı

İstanbul'da 22 yaşındaki şahıs, 103'üncü kez hırsızlıktan yakalandı. Ebru U. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yakalandı.

Beylikdüzü’nde silah saklayan casuslara operasyon: 8 gözaltı

Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu.

Beylikdüzü’nde emlakçı dükkanına kurşun yağdırdılar!

Beylikdüzü’nde kimliği belirsiz bir motosikletli, emlak ofisini kurşunladı. 3 merminin isabet ettiği dükkanda kimse bulunmazken, silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı.

TÜM HABERLER