© Esenyurt Haberleri

Lise Öğrencileri birbirlerine acımasızca saldırdı!

Lise öğrencilerinin bıçaklı kavgası kamerada Beylikdüzü'nde gençlerin karıştığı kavgada 3 kişi yaralandı Öğrenciler birbirlerine acımasızca saldırdı.

 Beylikdüzü'nde liseli öğrenciler ve dışarıda bekleyen gençlerin karıştığı bıçaklı kavgada ikisi öğrenci üç kişi yaralandı.

Beylikdüzü'nde liseli öğrenciler ve dışarıda bekleyen gençlerin karıştığı bıçaklı kavgada ikisi öğrenci üç kişi yaralandı. Öğrencilerin birbirine acımasızca bıçakla saldırdığı ve yaraladığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde meydana geldi. Ders bitimi okuldan çıkan liseli öğrenciler, mahallede bulunan Beylik Pazarı'nda toplandı. Liseli öğrencilere dışarıdan gelen gençler de katıldı. Gençlerin aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Gençlerin tartışması kavgaya dönüştü.

Gençler yanlarında getirdikleri kesici aletlerle acımasızca birbirlerine saldırdı. 2'si öğrenci 1'i de dışarıdan kavgaya katılan 3 kişi yaralandı.

Çevredeki esnaf kavgaya müdahale etmek isteyerek olayı polis ekiplerine haber verdi. Yaralanan F.K., Y.A., U.G., çevrede bulunan sağlık ocağına götürülürken, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

2'si bacağından 1'i kolundan yaralanan 3 kişi sağlık ocağında yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alındı. Yaralanan gençler, çevredeki hastanelere götürüldü.

Öğrencilerin kavgası kamerada

Öğrencilerin karıştığı kavga saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde kalabalık bir grubun pazar alanında toplandığı görülüyor. Gençlerin bir süre tartışıyor ardından da kavga ederek, birbirlerini kovalıyor. Bir gencin bıçakla etrafındakilere saldırıyor. Öğrenci hiç acımadan başka bir öğrenciyi bıçaklıyor.

İlginizi Çekebilir

Ambarlı Limanı'nda 28 konteyner denize düştü

Ambarlı Limanı’nda gemiye yüklenen konteynırların bir kısmı denize düştü. Gemiye bir önceki limanda hatalı yükleme yapıldığı öğrenildi.

Beylikdüzü’nde seyir halindeki araç yanarak küle döndü

Beylikdüzü’nde Ambarlı Liman Yolu’nda seyir halindeki bir otomobil aniden yanmaya başladı. Araç vatandaşların yardımıyla söndürülürken bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

Beylikdüzü'nde sahili işgal eden siteye tepki

Beylikdüzü'nde sahil yolunu işgal eden siteye vatandaşlar tepki gösterdi. Site nedeniyle sahil şeridine giremeyen vatandaşlar, yetkililerden soruna çözüm bulunmasını istedi.

Beylikdüzü'nde hemşirenin sır ölümü!

Beylikdüzü’nde bir hastanede hemşire olarak çalışan Selen Bilgi, hastanedeki bir odada ölü bulundu. Bilgi'nin ölümü üzerine başlatılan soruşturmada yoğun bakım doktoru olan F.A.'nın cebinden hemşireye verdiği ilaç çıktı.

Beylikdüzü ve Büyükçekmece sahil şeridindeki karavanlar kaldırıldı

Büyükçekmece ve Beylikdüzü sahil şeridinde uzun süredir park halinde bulunan karavanlar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

TÜM HABERLER