© Esenyurt Haberleri

Silah zoruyla tecavüz etti, serbest kaldı

Esenyurt'ta iş arayan 25 yaşındaki çocuk bakıcısı M.T., önceki gün telefonla konuştuğu D.K. ile görüşmek üzere Esenyurt'a geldi. Verilen adrese giden M.T.'nin üzerine saldıran D.K. genç kadına silah zoruyla tecavüz etti.

M.T.'nin şikayeti üzerine polisin gözaltına aldığı D.K., tüm delillerin toplanmasına rağmen savcılık tarafından 'adli kontrol şartı ile' serbest bırakıldı.

Esenyurt'ta 25 yaşındaki bir kadın, iş görüşmesine gittiği bir evde silah zoruyla tecavüze uğradı. Polis tarafından tutuklanan zanlı, tüm delillere rağmen adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Hürriyet gazetesinin haberine göre iş arayan çocuk bakıcısı M.T. (25), önceki gün telefonla konuştuğu D.K. ile görüşmek üzere Esenyurt’taki evine gitti. İddiaya göre eve girer girmez D.K. genç kadının üzerine çullandı. Bağırmaması için toplu kemeri ağzına takıp silah zoruyla tecavüz etti. M.T., evden çıkar çıkmaz Esenyurt Araştırma Büro Amirliği’ne giderek, yaşadıklarını anlattı. Ekipler eve gitti ancak kapı açılmadı. Savcılıktan arama kararı alınarak çilingirle eve girildi. Kapı arkadan kilitliydi. D.K. kapı açılınca, ‘Uyuyordum’ dedi. Polis evde arama yaptı. M.T.’nin tecavüz sırasında D.K.’nın ağzına taktığını söylediği toplu kemer ve spermli peçeteler bulundu. D.K. gözaltına alındı. İncelemede D.K.’nin 2012’de de cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındığı belirlendi. M.T.’nin vücudunda darpla oluşan morluklar tespit edildi. İfadesinde, suçlamaları kabul etmeyen D.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Seyithan İzsiz Partisi’nden istifa etti

2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili olan bölgemizin tanınmış iş insanı Seyithan İzsiz Sosyal medya hesabından Partisinden istifa ettiğini açıkladı..

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede beş yıl içinde yapacağı yatırımları ve hayata geçireceği projeleri halkla birlikte belirliyor. Katılımcı yönetim anlayışıyla düzenlenen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nda konuşan Özer, “Amacımız beş yılda burada bir fark yaratmak. Birlikte bir proje havuzu oluşturarak oradan insanlara dokunacak projeleri seçelim. Herkes bu şehirle ilgili düşüncesini söylesin. Bu şehir sizin şehriniz, bu plan da halkın planı ona sahip çıkın” dedi.

Köroğlu Ailesinin acı günü

Esenyurt Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mimar Halis Köroğlu’nun babası Şemsettin Köroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER